Noul BMW X2 –  Țânțar sau armăsar?

BMW X2 se alătură cu sfială gamei SAV și așteaptă să dea nas în nas, cât de curând, cu BMW X7.

Probabil că lumea este entuzisamată în legătură cu noul BMW X2 pentru că este un X6 mai ieftin. Altfel nu pot să înțeleg de unde bucuria pentru încă un crossover BMW. Dar un X6 mai accesibil este probabil visul ud al celor care nu-și permit un BMW X6. Ce i-ai spune unui posesor de BMW X6 când tu te afli la volanul unui BMW X2? Că ai vrut și tu un X6, dar ți-ai dat seama că este prea mare pentru nevoile tale? Nu te va crede nimeni – dacă de spațiu ai nevoie, și nu de bani, nu ai ce să cauți într-un X6. Noul BMW X2 este o mașină pentru oamenii care nu caută să-și alimenteze orgoliul ori să-și evidențieze statutul social. Este o mașină pentru cei care au bani de un X6, dar nu au nevoie nici de prea mult spațiu, dar nici să fie admirați de ANAF sau invidiați de toți „săracii”. BMW X2 este o mașină pentru cei care o plac. Și cam atât.

Autoexpress au pus mâna pe o poză (exclusivă zic ei), cu „frontala” noului BMW X2, în timp ce BMW BLOG ne arată cum și-a imaginat un artist virtual posteriorul. Dacă ne uităm puțin pe imaginile spion cu mașina deghizată, vedem că nici randarea, nici poza „exclusivă” nu sunt departe de adevăr.

2017-bmw-x2-render

Așa cum bine cunoaștem, noul BMW X2 va fi construit pe o platformă UKL1 – aceeași platformă controversată care stă la baza modelelor X1, MINI hatchback ori Seria2 Active Tourer/ Gran Tourer. Cu siguranță BMW X2 va putea fi comandat și doar cu tracțiune față, xDrive-ul fiind opțional. Motorizările vor fi cel mai probabil împrumutate de la modelele mai sus menționate, dar ce este cu adevărat interesant este zvonul unui X2 M. Având în vedere că BMW nu are un concurent încă pentru Mercedes AMG GLA 45 și Audi RS Q3 este posibil să vedem și un BMW X2 cu o siglă M. Nu știm însă dacă se va folosi de un șase în linie supraalimentat, ori de o versiune mai aprigă a motorului de doi litri cu patru cilindri. Fiind totuși o clasă unde pumnii se împart chiar și cu luminile închise, nu avem nici cea mai mică bănuială.

Sursa – Autoexpress/BMWBLOG

Mai multe informații despre BMW X2 și BMW X7.

 

 

 

 

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account