BMW X6 Hibrid surprins nedeghizat

Rezultatul final a versiunii de productie a primului 4×4 hibrid de la BMW, X6, a fost reperat in Munchen. In timp ce conceptul a fost dezvaluit oficial la LA Auto Show in noiembrie anul trecut, modelul de productie a fost vazut desfasurandu-se, inca avand unele camuflaje minore. Stim deja ca BMW X6 Hibrid, impreuna cu Seria 7 hibrid vor fi lansate la sfarsitul acestui an.

BMW X6 Hibrid este un hibrid in 2 versiuni, unul fiind bazat pe un motor pe benzina cu 8 cilindrii, care a fost facut la comanda pentru a indeplini cerintele unui SAV. Cel nou, un X6 “verde” va utiliza in mod dublu sistemul ActiveHybrid, care are modul discret la cuplu mare, viteza mica de conducere, precum si viteza mare la croaziere.

0-bmw-x6-hybrid-cw-3-desktop-resolution

Sistemul utilizeaza un sistem modular hibrid, care poate fi adaptat la diverse motoare / combinatie de vehicule, in comparatie cu un design specific la motoarelor pe benzina / combinatie hibrid, care va avea o utilizare mai larga in industria de automobile.

Cele doua-mode hibrid folosesc aproximativ cu 20% mai putin combustibil decat consumul unui vehicul cu motor cu combustie interna. BMW foloseste o baterie hibrida avand in compozitie nichel si metal pentru cererile initiale si, spre deosebire de alte automobile, motoarele hibride BMW nu se vor folosii de dezactivare cilindrilor. Si in al doilea rand, daca sursele noastre sunt corecte, atunci BMW X6 Hibrid va facilitate de tehnologia Start / Stop.


Stilul caroseriei este aproape identic cu versiunile pe benzina, cu exceptia capotei usor mai mari, ca stil de M3, o facilitate care a fost criticata usor de fanii bimmer.
Chiar daca nu au fost facute anunturi recente, dar judecand dupa fotografiile spion din trecut, ne asteptam sa vedem de asemenea si o versiune hibrid a BMW-ului X5, cel mai probabil, anul viitor.

[Fotografii de Christian Wimmer la CWPhotography]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account