Zvon: BMW reinvie legendara Isetta?

O noua zi si noi zvonuri apar in jurul acum celebrului BMW Proiect I. Conform controversatei reviste britanice, Autoexpress, BMW a facut echipa cu Universitatea Bath din Marea Britanie pentru a proiecta viitorul vehiculelor Isetta, autoturismele de oras cu doua, trei si patru roti, despre care tot auzim in ultimul timp. Conceptul Clever proiectat de ei a fost afisat doar de saptamana trecuta, asa ca aceste „ultime zvonuri” nu sunt chiar atat de noi, dar pentru a merge chiar mai departe si sa-si asume faptul ca brandul Isetta va fi reinviat … .. bine, e un pic cam aventuros de data asta.

car_photo_307494_25

Desi suntem de acord ca vehiculele MegaCity sunt pe drum, nu au existat indicii ca cei de la BMW au decis sa le vanda sub numele Isetta, dimpotriva, toate rapoarte recente arata ca vehiculele Project I vor fi vandute sub marca MINI, cu primul model care va purta numele MINI-i.
Vehicule MegaCity din cadrul diviziei Proiectului i, vor fi alimentate pe benzina, motorina si electric, cu primul prototip avand motorul pe benzina dezvoltat in colaborare cu divizia Motorrad.


Chiar daca la un moment dat BMW cauta o companie din industria automobilelor ca sa-i ajute in dezvoltarea vehiculelor, BMW a confirmat ca vor fi construite de catre ei la fabricile BMW din Germania, nicio externalizare fiind luata in consideratie.

Cei de la AutoExpress merg si mai departe cu presupunerile lor si vorbesc despre autoturismele Isetta ca vor aparea in showroom-uri la inceputul anilor 2011, in contradictie cu ceea ce Herr Norbert Reithofer a declarat ieri in timpul discursului sau la adunarea generala anuala: primele modele de productie sunt asteptate in jur de 2015.

Am vrut doar sa relatam abordarea nostra, deoarece multe publicatii mass-media au scos povestea astazi si au publicat-o, ca un fel de confirmare a ipotezelor. Cel putin putem vedea aceasta interesanta rendare a cum ar putea arata Isetta, care este …. un pic cam prea “Beetle” pentru noi.

[Sursa: AutoExpress]

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account