BradBuilds a conceput un BMW M4 Camper, iar cineva ar trebui să-l construiască în realitate

Există concepte de automobile cool. Și există idei care pur și simplu ar merită transformate imediat în realitate, fără discuții. Iar un exemplu perfect este acest BMW M4 Camper imaginat de @bradbuilds.

De altfel, vă invităm să vizitați conturile de Instagram, Facebook și YouTube ale lui @bradbuilds, fiindcă veți descoperi o lume în mașinile cunoscute capătă o cu totul altă viață și personalitate. Cumva, Brad le găsește un fel de alter ego. Și le ilustrează 3D cu multă meticulozitate, făcându-le să pară reale. Între creațiile @bradbuilds găsim un tractor transformat în hot rod, multe low ridere, un Ferrari Testarossa transformat în sania lui Moș Crăciun, precum și off-roadere extreme derivate din modele precum DeLorean sau, mai nou, BMW M4 Coupe.

Fascinantă la acest BMW M4 nu este doar garda la sol ultra înălțată sau roțile cu cauciucuri împrumutate parcă de la vehicule menite să exploreze cele mai vitrege colțuri ale planetei. Coupe-ul bavarez a fost transformat într-un camper futurist. Are un pat, o mică bucătărie și panouri solare pentru a-și regenera resursele de energie electrică. Americanii cu spirit de lup singuratic ar putea numi acest proiect “a little mobile man cave”. Adică un mic refugiu mobil, cu care poți pleca într-o nouă aventură în fiecare zi. M4 dispune de un motor cu 6 cilindri care dezvoltă 510 CP și 650 Nm, precum și de tracțiune integrală M xDrive. Deci ar căra lejer în cârcă reședința improvizată. Și nimeni nu ar putea să spună că acest M4 în stil Safari nu ar oferi plăcerea de a conduce. Fiecare drum poate deveni un carusel!

Este lăudabil și cât de estetic a adăugat @bradbuilds noul compartiment al caroseriei. Cumva nu sacrifică silueta coupe-ului german, ci o completează.

Dacă BMW M4 Camper este un concept care există doar în lumea digitală, Brad lucrează în realitate la recondiționarea și personalizarea unui Datsun 240Z. A salvat acest frumos coupe nipon mâncat de rugină. Și a proiectat pentru el un bodykit pe care îl produce prin imprimare 3D. Pe canalul de YouTube BradBuilds puteți vedea seria de clipuri video în care Brad prezintă etapele acestui proiect.

Îi dorim mult spor în continuare lui Brad și așteptăm să vedem noile sale proiecte pe canalele de social media.

Instagram: @bradbuilds

Facebook: @bradbuildss

YouTube: BradBuilds

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account