Concurs Rompetrol: Castiga 3 x BMW Seria 3 Performance

Rompetrol a dat ieri startul unui concurs incitant, care se desfasoara pana la jumatatea lunii februarie a anului viitor, si la care puteti castiga una din cele trei masini BMW Seria 3 cu piese de performanta.

Am contactat reprezentantii Rompetrol pentru mai multe detalii despre concurs si despre cum puteti castiga unul din cele trei BMW Seria 3 Performance puse in joc de catre Rompetrol cu sprijinul Automobile Bavaria. Iata informatiile complete:

“STARTUL S-A DAT. INTRA IN CURSA!”

Rompetrol a dat startul campaniei de iarna care se va derula in perioada 15 noiembrie 2010 – 15 februarie 2011 si care are ca premii mari 3 x BMW Seria 3 Performance.

Promotia se desfasoara sub umbrela Rompetrol Racing Challenge, platforma care a fost lansata in iulie 2010 si care isi propune sa promoveze in Campionatul National de Raliuri a unui pilot selectat din miile de pasionati de racing.

Pentru a fi cat mai aproape de atmosfera de racing, fericitii castigatori ai celor 3 BMW 320d in nuanta Crimson Red vor beneficia si de o preparare speciala a masinilor cu un kit Performance si o colantare stil racing la alegere din 4 variante disponibile pentru fiecare optiune in parte.

Accesorizarea si colantarea masinilor se va face in service-ul autorizat Automobile Bavaria, care este si partener in aceasta promotie.

Deasemnea Rompetrol pune in joc 500 lanturi textile de zapada si 80.000 de odorizanti de masina personalizati cu Rompetrol Racing Challenge.

Pentru a accesa toate aceste premii trebuie sa alimentati de 4 ori din statiile Rompetrol de cel putin 50 Lei si sa trimiteti codurile promotionale prin sms la 1817 sau prin formularul de inscriere de pe www.rompetrolracing.ro.

Toate premiile se vor acorda in conditiile specificate in Regulamentul promotiei, deasemenea accesibil pe www.rompetrolracing.ro.

Succes si asteptam sa ne trimiteti fotografii cu voi si BMW-urile 320d Crimson Red oferite de Rompetrol!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account