BMW M2 Gran Coupe – A doua porție

BMW au început să mărească porțiile în cadrul diviziei M și pentru cei mai gurmanzi oferă acum și felul doi.

BMW a tot jonglat cu versiunile de caroserie în cadrul diviziei M. Ceea ce a început ca un coupe performant de nișă s-a transformat treptat într-un fel de ambrozie pentru o gamă tot mai largă de zei. Poate că a fost o decizie luată de departamentul de marketing, interesați mai mult de profit decât de idee,dar poate că a fost pur și simplu o decizie cât se poate de altruistă. Până la urmă, de ce ar trebui să fie această hrană a zeilor doar de un singur fel? Cu cât mai diversificată hrana și băutura, cu atât mai reușită petrecerea.

bmw-m6-gran-coupe-COTA-98-1024x6821-750x499

Ne este greu să ne imaginăm acum cum ar fi arătat un BMW M3 E30 sau un BMW M3 E46 sedan, dar între timp M-urile cu patru uși au devenit mai ușor de acceptat. Noul M3 arată foarte bine așa, iar M6 Gran Coupe este aproape fabulos. Când M-urile nu mai sunt reprezentate de niște mașini dezbrăcate de lux pentru a oferi cele mai dezbrăcate experiențe și sunt înlocuite de mașini care încununează tot ce are mai bun de oferit marca în materie de design, tehnologie și performanță, coupe-urile cu patru uși nu mai par atât de străine în gama M.

ocmcg

BMW Seria 2 este o mașină cu un mare potențial în zona asta, iar M2-ul, după ce am citit primele impresii, pare să fie o progenitură care va depăși toate așteptările. Va fi bătaie mare pe el și în rândul celor care vor să pună mâna pe Cayman-ul celor de la BMW, dar și în rândul celor interesați doar de trofee.

BMW-2-Series-Gran-Coupe

S-a zvonit ceva vreme despre un posibil BMW Seria 2 Gran Coupe care să concureze cu Audi A3 Sedan și Mercedes-Benz CLA și evident că trebuie să speculăm puțin, chiar dacă degeaba, pe ideea unui BMW M2 Gran Coupe. Cu siguranță ar arăta bine, dar până nu vedem un BMW M4 Gran Coupe, nu ar trebui să ne pregătim cuțitul și furculița. Dar dacă clienții se vor arăta nesătui de noul M2, atunci poate că picolii de la marketing ne vor servi și cu a doua porție. Gătită tot în bucătăria M, dar cu un plating mai special.

Sursa – BMWBlog/m3forum.net

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account