Gerovital
Gerovital
Gerovital

Android Auto disponibil wireless și pentru BMW. În sfârșit!

Android Auto

BMW a anunțat că sistemul Android Auto va fi compatabil și cu modelele sale. Și da, era și cazul să se întâmple acest lucru. Mai ales că Apple CarPlay este disponibil de câțiva ani deja, iar acum posesorii dispozitivelor iOS se pot conecta inclusiv wireless. 

Disponibilitatea sistemul Android Auto pentru modelele BMW este o veste așteptată de ceva timp. Din luna iulie a acestui an, posesorii dispozitivelor cu sisteme de operare Android se vor putea conecta wireless cu mașina BMW și vor avea astfel acces la o serie de funcții extrem de utile. Fie că e vorba de muzică, mesagerie sau fișiere media, totul ar trebuie să fie mult mai bine conectat și mult mai simplu de utilizat. Partea și mai bună este că sistemul Android Auto va fi complet integrat, ceea ce înseamnă că informațiile nu vor fi afișate doar pe disply-ul central, ci și în instrumentarul digital, dar și prin intermediul sistemului head-up display.

Android Auto

Dezvoltarea compatibilității a fost realizată împreună cu Google, iar Patrick Brady, Vice-Președinte al Departamentului de Inginerie Google declara: „Suntem foarte încântați că putem să lucrăm împreună cu BMW pentru a aduce sistemul Android Auto wireless la bordul mașinilor. Astfel, clienții celor două companii se vor pune în mișcare în mai repede și să rămână conectații cu aplicații favorite în permanență.” Personal, fiind posesor de iOS, n-am avut nici cea mai mică idee că BMW nu oferă acum compatibilitate Android Auto. Ceea ce mi se pare ciudat și puțin nedrept în același timp. Dar problema pare să-și găsească rezolvare la finalul acestui an, iar sistemul Andorid Auto va fi disponibil wireless pentru toate modelele echiate cu sistemul de operare BMW Operating System 7.0. Accesând acest link ai și o listă cu dispozitivele ce vor fi compatibile cu noile funcții wireless. Tot ce mai rămâne de văzut este dacă și cum va funcționa noul sistem în cazul sistemelor de operare mai vechi și dacă este posibil un update de sistem pentru a favoriza compatibilitatea.

Mai jos ai cel mai nou test MotorVlogTV cu noul BMW X6 M50d. Pe un drum superb, care te face parcă să te abonezi la canalul nostru de YouTube 🙂

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account