Noile accesorii M Performance pentru facelift-ul lui BMW M5

Pentru cei care vor să etaleze cât mai clar caracterul sportiv al modelelor de performanță BMW M și BMW M5 Competition, există acum o nouă serie de accesorii originale M Performance, create pentru versiunile cu facelift ale super-sedan-ului bavarez.

Desigur, fibra de carbon este un materiale folosit din abundență. Din acest material ușor au fost produse manual ramele grilei frontale, extensia de la baza spoilerului frontal, lamelele inscripționate „M5 Competition” ale fantelor de aer din arpile frontale, lamelele de la baza pragurilor laterale, eleronul M Performance Pro, difuzorul aerodinamic al spoilerului posterior și ornamentele pentru ieșirile duble ale eșapamentului.

Noile jante forjate 863M, cu diametru de 20 de inch și finisaj în gri mat, sunt la rândul lor elemente distincte în pachetul M Performance care personalizează exteriorul modelelor BMW M5.

Totodată, aspectul sportiv extrovertit este completat și de suspensiile cu arcuri M Performance, care permit reducerea gărzii la sol cu 5, până la 20 de milimetri. Astfel, centrul de greutate este mai jos decât în cazul versiunilor M5 standard.

Desigur, personalitatea sportivă se reflectă și în accesoriile pentru habitaclu. În acest sens este disponibil volanul M Performance Pro, care are inserții de carbon și este învelit în combinație de piele și Alcantara. În spatele volanului sunt amplasare clapetele pentru schimbarea treptelor de viteză. Și acestea pot fi făcute din fibră de carbon.

CLICK AICI pentru a vedea toate pozele și informațiile despre facelift-ul modelelor BMW M5 și BMW M5 Competition.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account