Comparativ VIDEO BMW M4 vs Chevrolet Camaro SS

BMW M4 și Chevrolet Camaro SS sunt două coupe-uri sportive care țintesc tipuri diferite de clienți, dar performanțele apropiate le aduc nas în nas într-un comparativ pe circuit și pe șosea.

Băieții ăștia de la MotorTrend fac treabă foarte bună când vine vorba de comparative, iar emisiunea lor online este cea mai bună în a ne prezenta atât fața subiectivă  a unui comparativ între două mașini, cât și cea obiectivă. Adevărul este că sunt mai multe feluri de cântări o mașină sport. Din perspectiva unui client care are 100.000 de euro de cheltuit pe un astfel de răsfăț, un BMW M4, Audi RS5 sau Mercedes C63 AMG sunt cele mai tentante opțiuni, dar din punctul de vedere al unui client mai puțin interesat de cifre și prestigiu și mai mult de senzații pure, amplificate de un design american și de un preț la jumătatea rivalilor premium germani, Ford Mustang ori Chevrolet Camaro sunt două mașini care au mai multe de oferit. Chiar dacă nemții sunt mai rapizi și mai preciși când vine vorba de condusul la limită, un muscle car american are ceva care-ți va stârni pofta de condus indiferent de viteza cu care circuli.

BMW M4 vs Chevrolet Camaro SS 2

Practic, un BMW M4 este de două ori mai scump decât un muscle car american cu putere echivalentă, dar un V8 aspirat va suna întotdeauna mai bine decât un șase în linie aspirat încercând să livreze aceeași putere. S-ar putea să nu fie în stare să-ți distribuie puterea aia la fel de eficient, s-ar putea să nu aibă un șasiu la fel de bine setat, dar s-ar mai putea să-ți trezească mult mai multe furnicături pe șira spinării și mult mai multe suspine de satisfacție decât un BMW M4. De fapt, suntem siguri de asta. Ca să vă lămuriți despre vorbim aici, vă lăsăm cu ultimul episod  Head2Head.

Sursa – Motor Trend

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account