Pachetul M Performance pentru facelift-ul lui BMW Seria 5

Constructorul bavarez nu vrea să fim timizi în a etala caracterul dinamic al modelului BMW Seria 5. Astfel, odată cu faceliftul primit de BMW Seria 5 Sedan și Touring a fost actualizat și catalogul de elemente M Performance.

CLICK AICI pentru a vedea toate pozele și informațiile despre facelift-ul lui BMW Seria 5.

Seria 5 este înscrisă în segmentul piață al modelului premium business. De aceea, aspectul său general este sobru. Însă noul pachet M Performance poate transforma look-ul în funcție de cât de mult doresc clienții să amplifice trăsăturile sportive.

Spoilerul frontal poate fi accesorizat cu un spliter din fibră de carbon. Iar pentru grila frontală există 3 opțiuni. Se oferă finisaj negru lucios sau de fibră de carbon. Dar, mai mult de atât, în premieră pentru Seria 5, grila poate fi și iluminată, la fel ca în cazul noii generații BMW X6.

Fibra de carbon a fost folosită și pentru capacele oglinzilor retrovizoare, lamelele prizelor de aer din aripile față, sau extensiile pragurilor laterale. La nivelul pragurilor laterale și al conturului orizontal ce traversează profilul mașinii se pot aplica folii de culoare neagră. Acestea accentuează formele scuplturale ale automobilului.

La spoilerul posterior se poate aplica un difuzor din fibră de carbon sau un difuzor vopsit în negru mat.

Doar pentru BMW Seria 5 Sedan sunt disponibile alternative de spoilere M Performance pentru partea din spate. Se poate alege un eleron M Performance Pro din fibră de carbon. Dar există și variante de spoilere M Performance ceva mai puțin proeminente ca aspect, care au finisaj de fibră de carbon sau de culoare negru mat.

Desigur, evacuarea nu lipsește din lista de componente M Performance. Pe lângă ornamentele tipice din fibră de carbon, este propus un sistem de evacuare M Performance pentru motorizări diesel.

La capitolul jante sunt oferite 4 alternative, toate disponibile în set cu anvelope de vară. Jantele 786 M au braț dublu (Double-spoke) și sunt vopsite în nuanța mată Jet Black. Acestea sunt singurele care au diametru de 19 inch. Celelalte 3 modele de jante M Performance au diametru de 20 de inch. Este oferit modelul Double-spoke 669 M în varinte Orbit Grey sau Bicolor (combinație cu Jet Black mat și finisaj lucios). De asemenea, este disponibil modelul de jante multi-braț 732 M cu finisaj bicolor (Jet Black lucios). Printre spițele jantelor se remarcă ușor sistemul de frânare M Performance de 19 inch. Pentru acesta se oferă acum opțiunea ca etrierele să fie vopsite și în culoarea roșu, nu doar albastru, cum era posibil înainte.

Portierele pot proiecta logo-uri M Performance luminoase pe carosabil, astfel că ești întâmpinat în ambianța sportivă din habitaclu încă de cum deschizi ușa. Poți asorta pragurile inscipționate M cu seturi de covorașe M Performance.

La interior se distinge imediat volanul special M Performance. Acesta poate avea finisaje din combinații de fibră de carbon cu Alcantara sau piele. În spatele volanului pot fi amplasate clapetele M Performance pentru schimbarea manuală a treptelor de viteză. Și acestea sunt făcute din fibră de carbon.

Poți alege și o husă M Performance pentru cheia mașinii, din Alcantara și fibră de carbon.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account