Noul BMW Seria 4 Coupé debutează în 2 iunie

BMW a publicat primul teaser cu noua generație a modelului Seria 4 Coupé și a anunțat că premiera mondială a acestuia va avea loc în cadrul unui eveniment online, care se va desfășura marți 2 iunie 2020.

Poza publicată de constructorul bavarez dezvăluie parțial noul BMW Seria 4 Coupé. Dar lasă să se întrevadă suficient din partea fronatală a mașinii, cât să vedem că designul mașinii de serie va fi foarte apropiat de cel al lui BMW Concept 4. Iar asta include și grila frontală de dimensiuni crescute și dispusă pe verticală. Așadar, se profilează un design incitant, pentru o mașină concepută cu scopul de a livra pasiune și plăcere de a conduce.

BMW ne-a oferit în prealabil câteva informații tehnice despre versiunea BMW M440i xDrive Coupé. Aceasta are propulsor cu 6 cilindri în linie, care dezvoltă 374 CP. Peformanțele și eficiența acestuia sunt susținute de adoptarea tehnologiei mild-hybrid de 48 V. Mai exact, motorul dispune de un acumulator litiu-ion și un starter/generator care livrează un boost de 8 kW/11 CP.

Caracterul sportiv al lui BMW M440i xDrive Coupé este asigurat de transmisia Steptronic Sport cu opt trepte, frânele M Sport sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive și diferenţialul M Sport care împarte cuplul între roțile posterioare cu ajutorul unui motor electric.

De asemenea, BMW Seria 4 Coupé are specificații și mai sportive decât noua generație BMW Seria 3. Coupé-ul are unghiul de cădere negativ mai mare al roţilor faţă, ecartament spate mai lat cu 23 de milimetri și centru de greutate mai jos cu 21 de milimetri.

Informații complete, precum și un set detaliat de poze și clipuri video vom primi în data de 2 iunie.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account