Breva Genie 3 este primul ceas de mână cu vitezometru funcțional

Breva Genie 3 face apel la tradiție când mulți dintre voi așteptați acum lansarea pe piață a lui Apple Watch sau purtați la mână ceasuri inteligente, cu touch screen, care pot controla smartphone-ul, email-ul, pot calcula câți pași faci într-o zi, se contectează cu diversele aplicații de „sănătate”, hrănesc cățelul, citesc gândurile și clacă hainele. Tocmai de aceea, noua invenție a suedezilor de la Breva este o operă de artă.

GENIE03-BB

Breva Genie 3 este un ceas mecanic – fără baterii, fără energie solar, doar mecanic – ce inovează prin prezența unui vitezometru tot mecanic. E ca un BMW 328 din zile noastre. Cu un diamteru de 44,7 mm și cu o grosime de 17,5 mm, Berva Genie 3 nu este tocmai un ceas discret, însă este unul al naibii de frumos. O bijuterie construită din titan, cu un „display” din safir și cu indicatoare manufacturate din aur alb. Invovația constă în vitezomterul mecanic, complet funcțional. Principiul de funcționare este asemănător cu cel al unui anemometru, astfel că vitezomterul se ridică din ceas, la o înălțime de 6 mm și măsoară viteza ta de deplasare bazându-se pe viteza vântului. Micul vitezometru captează această viteza vântului prin intermediul unor cupe construite tot din titan și este gradat de la 20 la 200 km/h. Desigur, Breva putea apela la un sistem de măsurare a vitezei prin GPS, însă atunci Genie 3 nu ar mai fi fost bijuteria de acum.

GENIE03-AB-2

Prin urmare, dacă vrei să știi cu ce viteză te deplasezi atunci când ești pe o ambarcațiune sau pe o motocicletă, Breva Genie 3 este soluția cea mai potrivită. Desigur, și atunci când ești în mașină poți scoate mâna pe geam. Pe de altă parte, Breva Genie 3 este mai scump decât multe motociclete, mașini sau ambarcațiuni mici și are un preț de 48.000 de franci elvețieni, plus taxe.

Breva Genie 3

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account