Randare: BMW Seria 4 Coupe 2013

BMW va dezvalui luna viitoare noua generatie BMW Seria 3. Primul model care va fi lansat pe piata este BMW Seria 3 sedan F30, urmat de modelul Touring anul viitor, si Seria 4 Coupe si Cabrio, in 2013.

Pentru prima oara BMW a decis sa imparta aceasta clasa in doua familii de modele seprate. Utilizand o platforma comuna si elemente de design similare, BMW Seria 3 si Seria 4 vor beneficia de strategii diferite de pozitionare si marketing. Noua gama BMW Seria 4 va permite BMW sa pozitioneze masinile la un nivel de pret mai ridicat. Designul dinamic ar atrage o categorie mai tanara de consumatori si ar fi o alternativa viabila la modelul exclusivist BMW Seria 6 Coupe.

Oferind un coupe pozitionat mai sus, BMW va putea concura pe piata cu Audi si Mercedes-Benz, despre care se spune ca va lansa o varianta SLS de dimensiuni mai mici.

Inainte de lansarea ce va avea loc in octombrie, publicatia germana Auto Zeitung ne prezinta cum va arata partea frontala a noilor modele Seria 3 si Seria 4, randare creata pe baza pozelor spion de pana acum. Imaginea rezultata preia si elemente de design de la Seria 5 si Seria 6, cu faruri de forma patratoasa si sprancene mai mari. Grila frontala cu aspect 3D este si ea preluata de la cele mai noi modele BMW lansate pe piata. Bara frontala integreaza prize mari de aer si lumini de zi cu LED-uri.

Farurile au fost redesenate si se unesc cu grila rinichi, element preluat de la Vision Concept si viitorul BMW i8.

BMW Seria 3 va fi oferit in trei versiuni: Sport, Modern si Lux. Fiecare din ele va diferi prin optionale specifice. Blogul-sora Bimmertoday a aflat de la o sursa de incredere ca noul BMW Seria 3 Sports line va avea capacele oglinzilor exterioare de culoare neagra.

Pentru a atrage diverse categorii de soferi, noul BMW Seria 3 2012 va fi echipat cu suspensii adaptive, care vor permite reglarea setarilor prin apasarea unui buton.

La capitolul motorizari, noile modele Seria 3 si 4 vor fi echipate cu motoare turbo, atat cu 4 cat si cu 6 cilindri.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account