POZE SPION: BMW testează pe Nurburgring viitorul BMW M4 cu transmisie manuală

Bimmerpost.com a publicat imaginile care surprind prototipul viitoarei generații BMW M4 configurată cu o cutie de viteze manuală.

CLICK AICI pentru a vedea pozele publicate de Bimmerpost.com.

Prototipul M4 a fost pozat în timpul testelor pe circuitul Nurburgring și pare într-un stadiu de dezvoltare foarte apropiat de producția de serie, ceea ce face plauzibilă estimarea Bimmerpost.com conform căreia noile generații BMW M4 și BMW M3 vor debuta în noiembrie 2020.

BMW a confirmat deja că noua generație M4 va fi propulsată de motorul S58 cu şase cilindri, cu tehnologie BMW M TwinPower Turbo Technology, care oferă peste 500 CP. Mai exact este motorul utilizat și de BMW X3 M și BMW X4 M. În cazul modelelor SUV propulsorul livrează 480 CP în variant de bază și 510 CP pentru versiunile Competition.

Este de așteptat ca noul BMW M4 și implicit noul BMW M3 să fie oferite cu aceste variante de putere pe care le regăsim la SUV-urile X3 M și X4 M. De asemenea, Markus Flasch, preşedintele BMW M GmbH, a confirmat pentru BMWBlog.com că noile M3 și M4 vor fi disponibile atât cu tracțiune spate, cât și cu tracțiune integrală, și vor putea fi configurate inclusiv cu cutie de viteze manuală, bineînțeles nelipsind versiunile cu transmisie automată.

La acest moment nu este cert dacă și versiunile de 510 CP ale modelelor M3 și M4 vor putea fi configurate cu tracțiune spate și cutie de viteze manuală.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account