“Joy is Boundless”

Nu am vazut un film bun de la BMW-web.tv de ce timp, dar astazi s-au intors cu un video mai bun ca niciodata. Alaturi de vocea intriganta si fascinanta a povestitorului, videoclipul este destul de distractiv si captivant, tinandu-ne in spatele scenei, la Classic BMW din Munchen.

Ca parte a campaniei de marketing „Bucuria este infinita”, reprezentanti ai BMWClub China au intalnit comunitatea M Power World in Munchen. Acest eveniment conecteaza doua grupuri de oameni din diferite culturi care impartasesc o pasiune comuna: masinile BMW.

In timpul turului lor la BMW Classic in Munchen, ei au avut ocazia de a experimenta live istoria BMW si de a vedea unele dintre cele mai incitante BMW produse, inclusiv modele care nu sunt afisate in alta parte in acest moment, cum ar fi BMW 750iL de 1997 prezentat in filmul lui James Bond „Tomorrow Never Dies”.

750sil

Desigur, extrem de controversatele modele M SUV / SAV de la BMW sunt prezente, de asemenea: X5 M si X6 M. Speram ca va ve-ti bucura de acest film.


BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account