Producția lui BMW iX3 începe în această vară în China

Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, a confirmat că producția SUV-ului electric BMW iX3 va demara în această vară.

Anunțul a făcut parte din declarația oferită de Oliver Zipse la cea de-a 100-a Adunare Generală Anuală, care a avut loc în München. CEO-ul companiei a detaliat: „Începând cu acest an, BMW X3 va fi disponibil cu patru variante diferite de trenuri de rulare: motoare eficiente pe benzină și motorină, plug-in hybrid și propulsie complet electrică. Vom începe să producem iX3 în China în această vară și îl vom exporta de acolo. Pregătirile se desfășoară conform planului – în ciuda incertitudinilor cauzate de pandemia de coronavirus. Următoarea generație a navei noastre amiral BMW Seria 7 va fi de asemenea disponibilă cu patru trenuri de rulare diferite – toate bazate pe o singură arhitectură.”

Din datele preliminare oferite oficial de BMW știm că BMW iX3 va avea un motor de 286 CP și 400 Nm, care antrenează roțile punții spate. Iar bateria sa are capacitate netă de 74 kWh și promite o autonomie electrică de peste 440 km.

Totodată, Oliver Zipse subliniază că BMW iX3 utilizează cea de a 5-a generație a propulsiei electrice BMW eDrive, care nu mai folosește materiale din pământuri rare pentru motorul său electric.

Versiunea de serie a lui BMW iX3 este în mod evident pregătită pentru producție, având în vedere pozele neoficiale „scăpate” online în ultimele săptămâni, precum cele publicate pe Instagram de scott26.unofficial sau Cochespias.net.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account