Transmisie live: The Next 100 Years!

The Next 100 Years

„The Next 100 Years” este sloganul sub care BMW își serbează centenarul, chiar astăzi, pe 7 martie 2016. Pe parcursul unui secol de existență, BMW a trecut de la un mic producător de motoare aeronautice la unul dintre cei mai de succes producători auto și moto din segmentul premium.

Transmisia live a evenimentului „The Next 100 Years” poate fi urmărită mai jos și tindem să credem că vom avea parte și de prezentarea unui concept care să ne ducă, cel puțin cu gândul, la următorii 100 de ani ai mărcii bavareze. Pe tot parcursul anului 2016, BMW va lansa o serie de concepte pentru fiecare dintre mărcile pe care le are acum în portofoliu: BMW, BMW Motorrad, MINI și Rolls-Royce. Astăzi însă, BMW va prezenta în cadrul evenimentului „The Next 100 Years” un concept revoluționar care ne va arăta viziunea bavareză a mobilității viitoare. BMW VISION NEXT 100 nu este un concept care ar putea fi introdus mai departe în producția de serie, ci despre un concept unic, futurist, care va pune accentul pe design și care, cel mai probabil, va veni în atenția publicului cu o serie de tehnologii inovative.

Așa cum BMW pregătește un an dedicat centenarului și noi vom încerca în următoarele zile și săptămâni să prezentăm istoria BMW, alături de oamenii și de modele reprezentative pentru marcă. Este o istorie bogată, complicată, care trece prin două războaie, prin perioade extrem de dificile, dar cunoaște și un succes la care acum 100 de ani fondatorii companiei puteau doar visa. „The Next 100 Years” este un eveniment dedicat viitorului, dar care pornește de la tradiție și care ne va ajuta să ne facem o idee despre viitorul mărcii. „Compania a evolutat constant și, în unele cazuri, s-a reinventat. Ne propunem același lucru și pentru viitor”, declară CEO-ul BMW Group Harald Kruger într-o conferință care precede evenimentul „The Next 100 Years”. Despre conceptul pe care BMW îl va prezenta nu știm mare lucru, dar bavarezii au lansat o imagine de teasing, doar cât să ne facă și mai curioși să urmărim evenimentul.

Transmisia live a evenimentului poate fi urmărită mai jos, începând cu ora 16:00. Vizionare plăcută!

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account