Noul BMW M240i decolează în Rocket League – BMW Freestyle Tournament şi BMW Rocket League Open sunt punctele de atracţie

Din 4 noiembrie, BMW Esports oferă comunităţii globale Rocket League oportunitatea unică de a decola virtual cu noul BMW M240i în jocul video plin de acţiune, înainte ca maşina să fie lansată. De joi, automobilul va putea fi achiziţionat de toţi jucătorii timp de o săptămână. În BMW Freestyle Tournament, premiile sunt de 25.000 de dolari, în timp ce cei mai buni profesionişti din European Rocket League se vor lupta pentru victorie în BMW Rocket League Open şi un fond total de premii de 100.000 de dolari.

Rocket League, dezvoltat de compania americană Psyonix, oferă un hibrid unic de fotbal arcade şi plăcere de a conduce plină de acţiune – făcându-l perfect pentru caracterul dinamic şi extrovertit al BMW M240i. Maşinile care pot conduce, să sară şi chiar să zboare necesită un nivel ridicat de îndemânare în joc, gândire strategică şi reacţii rapide.

„Maşinile zburătoare, propulsate de rachete, cu care poţi juca fotbal sunt ceva la care visam când eram tânăr”, a declarat Stefan Ponikva, vicepreşedinte BMW pentru comunicare şi experienţă de brand. „Rocket League face acest vis să devină realitate pentru comunitatea sa imensă. Arenele virtuale Rocket League sunt locul de joacă perfect pentru un public-ţintă tânăr entuziasmat de lumea digitală – şi, prin urmare, şi pentru BMW Esports. Pentru prima dată aducem propria noastră maşină pe teren. Caracteristicile de pilotaj ale noului BMW M240i îl fac potrivirea perfectă pentru Rocket League şi Esports în ansamblu. De asemenea, oferim modele interesante şi articole suplimentare în joc în colaborare cu Psyonix. Sunt încrezător că jucătorii Rocket League – atât cei amatori, cât şi profesioniştii deopotrivă – se vor distra foarte mult cu maşina.”

BMW Esports este sponsor oficial al BMW Rocket League Open, unul dintre cele mai importante evenimente din Rocket League Championship Series (RLCS), care are loc la 6-7 noiembrie. BMW Freestyle Tournament începe la 4 noiembrie, în care concurenţii invitaţi se înfruntă în runde eliminatorii, exclusiv cu BMW M240i virtual. Câştigătorul turneului, care va fi desemnat ca parte a programului BMW Rocket League Open, va primi 10.000 de dolari din fondul total de premii de 25.000 de dolari pentru eveniment. Comunitatea are la dispoziţie o săptămână (în perioada 4-10 noiembrie) pentru a achiziţiona versiunea virtuală a noului BMW M240i, cu designul „United in Rivalry” pentru meciuri palpitante din Rocket League.

Fiind vârful de gamă BMW Seria 2, BMW M240i impresionează prin conceptul său de automobil care este orientat constant către dinamică, designul său sportiv şi extrovertit, motoarele puternice şi tehnologia de înaltă calitate a şasiului. Maşina compactă şi agilă cu două uşi atrage exact publicul-ţintă tânăr care are o reprezentare puternică în comunitatea Rocket League. BMW M240i are un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, ce oferă 275 kW/374 CP. Pentru moment, propulsia de rachetă este disponibilă standard doar în versiunea virtuală.

BMW Freestyle Tournament va fi transmis în direct pe canalul BMW Esports Twitch, în data de 4 noiembrie, de la ora 18.00 CET (ora 19.00, ora României): www.twitch.tv/bmwesports.

Despre BMW Esports

Din 2020, BMW colaborează cu cinci dintre cele mai bune echipe din lume ca partener în jocul clasic League of Legends. Cloud 9, FNATIC, FunPlus Phoenix, G2 Esports şi T1 reprezintă culorile BMW în cele mai mari evenimente din industrie. Punctul culminant al primului sezon de colaborare din 2020 a fost Worlds, în care G2 esports şi FNATIC au ajuns în faza eliminatorie a finalei în lupta celor mai bune echipe din lume. G2 Esports a ajuns chiar şi în semifinală. Specialistă în Dota 2, OG Esports a completat echipa „United in Rivalry” începând cu 2021. Implicarea în Esports oferă BMW puncte de contact complet noi, cu o comunitate dinamică, în creştere rapidă; făcând Esports un domeniu important de viitor pentru activităţile de marketing ale BMW. BMW are reprezentanţi proeminenţi în sim racing şi a integrat BMW SIM Racing în programul său de curse ca pilon de sine stătător. BMW SIM Cups atrag cei mai buni sim raceri din lume, care luptă pentru victorii, titluri şi premii atractive în bani în maşini de curse BMW virtuale. Echipele BMW SIM Racing participă pentru prima dată în 2021. BS+COMPETITION, G2 Esports, Team GB şi Team Redline reprezintă BMW pe diverse platforme de simulare.

Despre Rocket League

Câştigător sau nominalizat la peste 150 de premii „Jocul Anului”, Rocket League este unul dintre cele mai apreciate jocuri sportive ale generaţiei noastre. Rocket League este un hibrid puternic de fotbal în stil arcade şi haosul maşinilor, cu comenzi uşor de înţeles şi competiţie fizică, fluidă. Disponibil pe Nintendo Switch, PlayStation4, PlayStation5, Xbox One, Xbox Series X|S şi PC pe Epic Games Store, Rocket League include posibilităţi de personalizare aproape nesfârşite, un mod de sezon offline complet, mai multe tipuri de jocuri, meciuri online ocazionale şi competitive şi „Mutators” speciali care vă permit să schimbaţi complet regulile. Pentru a afla mai multe despre Rocket League, accesaţi www.RocketLeague.com.

 

Despre Psyonix

Cu sediul în San Diego (California), Psyonix este un dezvoltator de jocuri video apreciat de critici şi un expert de top în tehnologia Unreal Engine. De mai bine de 15 ani, studioul a fost o forţă motrice din spatele unora dintre cele mai de succes jocuri din industrie, inclusiv Gears of War, Mass Effect 3, XCOM: Enemy Unknown, Bulletstorm, Unreal Tournament III, Unreal Tournament 2004 şi hitul premiat la categoria Sports-Action, Rocket League. Psyonix s-a alăturat familiei Epic Games în 2019.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account