ADV.1 se mândrește că a încălțat un BMW M4 de 702 CP

ADV.1 se mândrește că a încălțat un BMW M4 de 702 CP

Compania ADV.1 (advanced One Wheels, Inc.), fondată în Miami în 2009, și-a câștigat reputația pentru jantele pe care le proiectează și le produce. Jantele sale exclusiviste devin parte din proiecte de personalizare spectaculoase, precum a fost de curând cazul acestui BMW M4.

ADV.1 se mândrește foarte mult cu proiectul clientului care și-a supus la un amplu proces de tuning F82-ul produs în 2016. Acesta a ales setul de jante custom ADV10 M.V2 CS Series, forjate. Jantele CS Series sunt construite după specificații adaptate la greutatea mașinii care le va purta. Mai întâi se fac diverse simulări, iar apoi se construiește jante astfe încât să aibă greutatea cât mai scăzută și robustețea cea mai bună pentru acea aplicație. Setul purtat de acest BMW M4 are diametru de 20 de inch.

Mașina arată superb, după cum putem vedea în pictorialul făcut de Aleko Photography. Dar poate mai impresionant decât designul este plafonul la care au fost ridicate specificațiile motorului S55 (6 cilindri în linie, 3 litri, twi turbo). Propulsorul lui BMW M4 dezvoltă în formula de serie 431 CP. Dar în cazul modelului pe care ni-l prezintă ADV.1 motorul a fost convins să livreze nu mai puțin de 702 CP. Surplusul de 271 CP a fost obținut în cea mai mare parte cu ajutorul kit-ulului de turbine Pure Stage 2, de la compania Pure Turbos.  

Și montarea unei evacuări Akrapovic făcută din titan contribuie cu 5,4 kW (CP) de la 5.400 rpm și 17,4 Nm de la 2.350 rpm. Totodată, evacuarea Akrapovic este mai ușoară cu 3 kilograme și evidențiază mai bine frecvențele grave din timbrul cu care mârâie motorul.

Pentru a face față creșterii imense de putere și cuplu, transmisia cu dublu ambreiaj M DCT a primit un ambreiaj SSP Spec R. De asemenea, axele mașinii provin de la Diversified Shaft Solutions, pentru o mai bună transmitere a puterii la roți.

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account