[VIDEO] LARTE Design oferă un body kit complet pentru modelul BMW X7 cu facelift

LARTE Design

LARTE Design, tunerul cu sediul central în Germania, și-a făcut o reputația din a propune body kit-uri extravagante pentru modelele unor mărci precum BMW, Infiniti, Maserati, Mercedes-Benz, Range Rover, Lexus, Tesla. Iar un exemplu captivant este setul de elemente de caroserie proiectate pentru varianta cu facelift a impozantului SUV BMW X7.

LARTE Design are sediul principal în Germania. Dar rețeaua sa de dealeri showroom-uri oficiale este extinsă în țări precum SUA și Emiratele Arabe Unite. Puteți găsi dealerii oficiali din România accesând site-ul larte-design.com.
Astfel puteți primi oferta pentru setul de elemente de caroserie create special pentru marele BMW X7.

LARTE Design a proiectat pentru BMW X7 elemente de caroserie care accentuează caracterul sportiv

Toate componentele de caroserie din gama tunerului au certificare TUV Nord din Germania. Și sunt manufacturate din fibră de carbon și materiale compozite realizate din fibră de bazalt. Lista de elemente pentru caroseria lui BMW X7 cuprinde: capota întreagă (cu decupaje ample), capacele oglinzilor retrovizoare, extensii și ornamente pentru spoilerul frontal, ramele grilei frontale, extensiile pentru pragurile laterale, difuzorul aplicat pe spoilerul din spate, eleron în partea de sus a lunetei.

Aspectul extrovertit al kit-ului LARTE Performance este completat diversele jante forjate din gama LARTE Design, al căror diametru variază între 21 și 23 de inch. Dintre aceste remarcă în mod deosebit jantele cu spițe late, care seamănă cu elicele unui motor de avion. Acest model de jante a fost conceput de LARTE Design special pentru modelele mărcii BMW.

Nu în ultimul, look-ul extrovertit și exclusivist este subliniat și datorită vopsirii caroseriei în două culori. Capota, montanții și plafonul sunt vopsiți în culoarea neagră, în timp ce jumătatea de jos a caroseriei este vopsită în gri mat. Iar cele două zone cromatice sunt delimitate de o linie subțire neagră. Aceasta străbate lateralele SUV-ului, așa cum vedem eleganta linie mediană trasată pe lateralul modelelor Rolls-Royce.

Toate aceste opțiuni de personalizare la nivelul designului exterior sunt propuse de tuner pentru variantele BMW X7 care au stilul de caroserie M Sport, indiferent de motorizare.

Sursa pozelor și informațiilor: larte-design.com

În clipul video de mai jos puteți vedea testul nostru cu BMW X7 M60i xDrive, în varianta cu facelift și V8 care dezvoltă 530 CP:

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account