VIDEO: Prior Design îi propune noului BMW M4 un “năsuc” în locul grilei imense

Prior Design GmbH îi propune noului BMW M4 Coupé să-și vadă de lungimea nasului, după ce noua grilă frontală cu dimensiuni imense a generat polemici aprinse.

Era de așteptat să se creeze vâlvă la adresa grilelor verticale pe care le-au adoptat noile BMW Seria 4 Coupé, BMW M4 Coupé și BMW M3 Sedan. Dar tocmai acesta a fost scopul constructorului bavarez: conceperea unui design extrovertit, care atrage atenția.

După ce am văzut pe viu noul BMW Seria 4 Coupé eu personal sunt printre cei care fac apel la calm, fiindcă în realitate grila asta controversată nu arată atât de rău pe cât se poate citi în comentariile din social media. Dimensiunea și detaliile sale încep să capete sens odată ce o vezi cu proprii ochi. Putea să fie ceva mai subtilă? Probabil că da. Și tocmai la acest capitol își pot dovedi creativitatea companiile de tuning.

Prior Design GmbH nu a pierdut timpul cu bârfa și a trecut la treabă, concepând soluții concrete. Astfel, a publicat pe canalul său de You Tube un clip în care ne prezintă câteva propuneri de reducere a grilei. Desigur, scrutarea grilei a implicat și retușări ale spoilerului frontal. Pentru acesta au fost preluate detalii și elemente de BMW M8 sau BMW M2 CS. Totodată, Prior Design și-a imaginat și evazări ale aripilor, care contribuie la un look sportiv și agresiv.

Acestea sunt ilustrații realizate digital. Sunt idei preliminare. Însă va fi interesant dacă Prior Design GmbH le va oferi sub formă de kit-uri pentru BMW M4 Coupé. Până una alta îi mulțumim tunerului german că ne oferă un posibil răspuns la întrebarea arzătoare: “Ar fi arătat BMW M3 sau M3 mai bine cu o grilă mai mica?”

Desigur, răspunsul final ține de gusturile și preferințele fiecăruia dintre noi. Pentru voi care este alternativa mai reușită?

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account