Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW X6 M, tratat cum se cuvine: cu folie cromată roz

Un proprietar de BMW X6 M a înțeles că mașina lui este definiția neconvenționalului, așa că a văzut folierea cu roz cromat ca o evoluție naturală a achiziției sale.

Arnold Schwarzenegger purtând tanga. Da, exact, este genul de imagine pe care nu ai dori să o vezi cu proprii tăi ochi, și una pe care n-ai uita-o foarte curând dacă nu am avea un remediu pentru tine: ceva și mai dur. Un BMW X6 M cu folie cromată roz.

X6 M și-a câștigat pe bună dreptate titulatura de „ciudatul familiei”, însă este și susținut de o condiție fizică ce-i permite să facă ce vrea, fără să mai fie nevoie de explicații suplimentare: este una exemplele de mașină mare și inutilă, în aceeași măsură în care este printre cele mai rapide BMW-uri din gama actuală. Și printre cele mai scumpe, dacă tot suntem aici.

Acum, înainte să-ți spunem noi că îl admirăm pe proprietarul german al acestui super-Sports-Activity-Coupé pentru curajul de care a dat dovadă, am vrea să știm care ar fi pentru tine schimbarea pe care ai face-o unui SUV Coupé cu 575 CP și 0-100 km/h în 4,2 secunde.

Sursa foto: autogespot.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account