Accesorii M Performance pentru noul BMW Seria 1 disponibile încă de la lansarea pe piaţă

Prin suspensia modernă, tehnologiile inovatoare şi motoarele puternice, noul BMW Seria 1 stabileşte un nou reper în clasa compactă premium în ceea ce priveşte dinamica. Prin urmare, caracterul distinctiv şi agilitatea remarcabilă ale celei de-a treia generaţii asigură o experienţă inconfundabilă a condusului sportiv. Cu toate acestea, experienţa poate fi intensificată: încă de la lansarea pe piaţă a noului BMW Seria 1, o gamă extinsă de Accesorii Originale BMW M Performance exclusive este disponibilă pentru ca apariţia sportivă şi potenţialul dinamic ale automobilului să primească un impuls suplimentar.

Aşa cum este specific pentru BMW, toate componentele sunt perfect adaptate pentru noul model. Pe lângă îmbunătăţirea în special a apariţiei sportive şi dinamice a exteriorului automobilului, accesoriile îndeplinesc şi cerinţele funcţionale în ceea ce priveşte construcţia uşoară şi aerodinamica. Acest lucru se datorează şi vastei competenţe în motorsport cu care a contribui BMW M GmbH la dezvoltarea componentelor M Performance.

Design sportiv: componente aerodinamice şi de exterior
Diferitele accesorii de construcţie uşoară în noul aspect de fibră de carbon şi componentele în negru high gloss subliniază apariţia sportivă a automobilului, dar, în acelaşi timp, evidenţiază şi liniile caroseriei. Mai mult, spliterul faţă M Performance, spoilerul spate orizontal şi aripioarele aero în negru high gloss optimizează aerodinamica, îmbunătăţind astfel talentele modelului compact cu cinci uşi în domeniul dinamicii. Acelaşi lucru este valabil şi pentru inserţiile negre lucioase din pragurile laterale sau difuzorul spate din fibră de carbon ultrauşoară. Toate componentele M Performance au fost dezvoltate special pentru noul BMW Seria 1 şi au fost armonizate perfect în tunelul aerodinamic. Componentele din fibră de carbon de înaltă calitate sunt prelucrate manufacturier cu mare atenţie înainte de a fi sigilate cu un finisaj clar şi de a li se oferi un lustru lucios. Acelaşi lucru este valabil şi pentru capacele M Performance ale oglinzilor retrovizoare. Accesoriile BMW M Performance oferă şi noua grilă M cu design mesh ca soluţie de personalizare.

Evidenţiază proporţiile: inscripţiile în Frozen Black
În plus, gama de accesorii M Performance include şi opţiuni pentru rafinarea suplimentară a designul exterior sportiv al automobilului. Inscripţiile laterale în Frozen Black evidenţiază noile proporţii ale modelului, de exemplu, prin adăugarea unui accent atractiv pe caroserie. Setul decorativ cu culori atractive şi inscripţie M Performance se potriveşte perfect cu alte accesorii montate, evidenţiind individual caracterul sportiv al maşinii. Suplimentar, partea frontală a automobilului poate fi rafinată cu inscripţii în negru lucios.

Pentru decelerare puternică: frâne sport M Performance de 18 ţoli
În conformitate cu dinamica crescută, noul BMW Seria 1 poate fi echipat şi cu un sistem de frânare sport M Performance de 18 ţoli, ale cărui caracteristici atractive sunt performanţele îmbunătăţite de decelerare şi rezistenţa termică ridicată – chiar şi în condiţii extreme. Aspectul atractiv al frânelor, cu etriere finisate în roşu, oferă perechea potrivită pentru stilul sportiv al maşinii; acest lucru este prezentat foarte eficient în combinaţie cu un design deschis la jantelor. În comparaţie cu sistemul de frânare standard, puntea faţă are discuri perforate, ventilate şi mai mari, cu design ultrauşor, care sunt prinse cu putere de patru etriere fixe, cu patru pistoane. Etrierele de dimensiuni mari sunt realizate din aliaj de aluminiu, pentru reducerea masei. Puntea spate dispune de o construcţie uşoară potrivită, cu etrier flotant cu un piston.

Perfecţiune completă: seturi complete de roţi sport, de 18 şi 19 ţoli
Armonizate cu frânele sport, BMW oferă janta M Performance forjată, de 18 ţoli, cu design Y-Spoke 554M. Această jantă de vară, cu masa optimizată, în nuanţă Jet Black mat dispune de o inscripiţie grafică în culori care prezintă perfect inscripţia M Performance şi logo-ul M. Janta din aliaj uşor, în design Y-Spoke 711M şi culoare Ferric Grey, este disponibilă tot cu dimensiunea de 18 ţoli. Această jantă de iarnă este potrivită pentru utilizare cu lanţuri de zăpadă şi poate fi combinată cu frânele sport M Performance. Gama include şi janta M Performance de 19 ţoli, din aliaj uşor şi în design Double Spoke 555M, cu aspect bicolor, care este disponibilă ca set complet de roţi pentru utilizare pe timpul verii.

Sacii de roţi M Performance sunt recomandaţi ca soluţie practică de depozitare şi transport ale acestor jante de calitate. Ele protejează conducătorul şi automobilul de murdărie şi oferă o încărcare confortabilă datorită mânerelor întărite. Marcajele asigură o alocare rapidă a jantelor, în timp ce designul M Performance atractiv creează o atmosferă de curse în garajul de acasă.

Fler sportiv încă de la intrare: proiectoare LED pentru uşi cu grafică M Performance
Proiectoarele BMW pentru uşi oferă o primire sportivă chiar şi atunci când uşile sunt deschise. Cu trei motive diferite incluse în setul de imagini M Performance, este posibilă proiectarea logo-ului BMW M sau a altor grafice pe sol, lângă automobil. Iluminarea asigură nu doar confortul şi siguranţa la accesul în automobil, ci creează şi o atmosferă distinctivă şi exclusivistă.

Sentiment de curse pur: puncte de atracţie sportive în cockpit
Notele distinctive ale îmbunătăţirilor sportive sunt disponibile şi pentru interiorul noului BMW Seria 1. De exemplu, volanul M Performance îmbrăcat în Alcantara, cu zonă de aderenţă distinctivă şi suporturi mari pentru degete, oferă sentimentul veritabil de motorsport. Pe lângă atingerea plăcută a volanului combinată cu aderenţa excelentă, accentele vizuale sunt oferite de marcajul roşu la „ora 12” şi de cusăturile manuale, în cruce, de culoare gri-argintiu. Caracterul sportiv high-tech al volanului poate fi îmbunătăţit suplimentar cu decoraţiunea M Performance pentru volan, care poate fi comandată în combinaţia fibră de carbon şi Alcantara sau fibră de carbon şi piele. În ambele cazuri, detaliul de la „ora 6” poartă inscripţia M Performance. Există şi o opţiune suplimentară pentru automobilele cu transmisie sport Steptronic: clapete de schimbare M Performance din fibră de carbon pot fi alese pentru îmbunătăţirea suplimentară a atmosferei de motorsport din cockpit.

În cele din urmă, un alt supliment atractiv pentru automobilele cu accesorii M Performance sportive este oferit de covoraşele din velur de înaltă calitate, cu inscripţie M Performance brodată, contur cu aspect de piele completat de cusături contrastante şi fanion în culorile M tipice – albastru, albastru deschis şi roşu. Pe lângă aspectul lor sportiv, covoraşele antiderapante şi cu aderenţă ridicată sunt alegerea potrivită.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account