Extravaganţă dinamică: BMW Seria 8 Golden Thunder Edition

Performanţele dinamice fascinante reprezintă calitatea atractivă a modelelor BMW Seria 8. Automobilul sport de lux al constructorului premium este răsfăţat acum cu o notă de extravaganţă pentru toate cele trei variante de caroserie. Accente de design specifice în auriu şi dotările high-end cu echipamente BMW Individual pentru exterior şi interior asigură o combinaţie incomparabilă de fler sportiv şi lux.

BMW Seria 8 Edition Golden Thunder demonstrează din nou capacitatea BMW Individual de a transforma maşinile speciale în automobile unice pentru clienţii care au cele mai înalte aşteptări în ceea ce priveşte stilul şi calitatea. Dotările exclusive de design exterior şi interior adaugă accete inconfundabile care oferă modelelor ediţie caracterul unui automobil produs la comandă.

Edition Golden Thunder este disponibil pentru toate variantele de model ale noilor BMW Seria 8 Coupé, BMW Seria 8 Cabriolet şi BMW Seria 8 Gran Coupé – de la BMW 840i şi BMW 840d xDrive până la BMW M850i xDrive. Automobilele ediţie vor fi produse la uzina BMW din Dingolfing cu începere din septembrie 2020. Pachetul M Sport este o dotare standard pentru aceste maşini.

Finisarea caroseriei în Sapphire Black metalizat sau Frozen Black metalizat şi accentele de culoare aurii, alese cu grijă, subliniază sportivitatea automobilelor sport de lux. Aspectul întunecat este completat de BMW Individual High Gloss Shadow Line cu dotări extinse şi etriere negre pentru sistemul de frânare sport M. Aici, un contract atractiv este creat prin intermediul liniilor de accent aurii dintre şorţul faţă şi pragurile laterale sau pe şorţul spate. Alte dotări finisate în auriu sunt capacele oglinzilor exterioare, spoilerul M spate (disponibil exclusiv pentru BMW Seria 8 Coupé) şi jantele M de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design double-spoke.

Flerul şi luxul individual ale automobilului sport sunt combinate şi la interior pentru a crea o ambianţă extravagantă. Aceasta este asigurată nu numai de tapiţeria BMW Individual extinsă cu piele Merino de culoare neagră, cu inscripţie „Edition Golden Thunder” brodată pe tetierele faţă şi tapiţeria BMW Individual a plafonului, cu Alcantara Anthracite, pentru BMW Seria 8 Coupé şi BMW Seria 8 Gran Coupé, ci în special şi de finisajele Aluminiul Mesh Effect Gold ale decoraţiunilor interioare. Pe consola centrală, suprafeţele high-end strălucitoare şi structurate sunt completate de o emblemă de ediţie. Modelele ediţie dispun şi de aplicaţii de sticlă CraftedClarity pentru anumite butoane de control şi de sistem de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account