Parteneri puternici pentru evoluţia de acasă: BMW i prezintă FIA Formula E BMW i Berlin E-PRIX

BMW i şi Campionatul FIA Formula E ABB fac încă un pas în colaborarea lor: pe lângă misiunea de „Official Vehicle Partner”, pe care o îndeplineşte încă de la sezonul inaugural al Formulei E, BMW i va prezenta, în anii următori, şi cursa de la Berlin (Germania) ca sponsor principal. Noua implicare începe odată cu FIA Formula E BMW i Berlin E-PRIX ce va avea loc la 19 mai 2018.

Evenimentul de casă pentru BMW va oferi fanilor germani ai Formulei E ocazia de a vedea flota oficială Safety Cars – condusă de Qualcomm BMW i8 Coupé Safety Car -, dar şi posibilitatea de a vedea echipa MS&AD Andretti Formula E în acţiune, aflată în căutarea unui rezultat cât mai bun cu piloţii oficiali BMW António Félix da Costa (Portugalia) şi Tom Blomqvist (Marea Britanie).

„Parteneriatul de titlu pentru etapa germană a Campionatului FIA Formula E ABB de la Berlin este o componentă principală a angajamentului nostru vast faţă de această competiţie”, a declarat Jörg Reimann, vicepreşedinte BMW pentru Brand Experience. „Pentru BMW, oportunitatea de a modela activ evenimentului şi de a oferi vizitatorilor o experienţă unică de brand BMW este mereu în centrul acestui gen de colaborări. Acest lucru îl vom face şi la FIA Formula E BMW i Berlin E-PRIX, alături de Formula E.”

Alejandro Agag, fondator şi director executiv al Formulei E, a declarat: „Cursa de la Berlin a figurat în calendar în fiecare sezon şi tot de la început am conlucrat îndeaproape cu BMW i, aşa că este o plăcere să vedem că angajamentul lor faţă de competiţie creşte. BMW i a susţinut Campionatul FIA Formula E ABB încă de la început – ca partener oficial pentru automobile, iar acum şi ca partener de titlu al BMW i Berlin E-PRIX. Aştept cu nerăbdare să văd fanii atraşi de ceea ce va fi, sunt sigur, un nou spectacol fascinant pe Aeroportul Tempelhof”.

Următoarea etapă, înaintea FIA Formula E BMW i Berlin E-PRIX, este la Paris (Franţa), la 28 aprilie. După cursa din Germania, primul campionat destinat monoposturilor electrice intră în linie dreaptă cu etapele de la Zürich (Elveţia) şi New York (SUA).

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account