BMW va lansa 22 noi modele in 2009 si 2010

bmw_logo_1

La salonul auto din New York am aflat ca BMW va lansa 26 noi modele, 7 fiind lansate anul acesta si restul in 2010. Deoarece BMW nu comenteaza despre viitoarele lor automobile, vom incerca sa va prezentam varianta neoficiala.

In toamna, noul BMW Seria 5 GT va fi lansat in Europa, dupa premiera care va avea loc la salonul auto din Frankfurt. Tot in ultimele luni ale anului, modelul de varf al Series 7, BMW 760Li, va fi disponibil pentru cumparatorii de lux al firmei germane.

Primul model hibrid X6 va fi lansat impreuna cu Seria 7 hibrid, pentru inceput disponibil doar in America.  Un alt model foarte asteptat, noul roadster Z4 va aparea in luna Mai.

„Fratii gemeni” X5 M si X6 M vor completa linia de modele lansate anul acesta de BMW.

Trebuie mentionat de asemenea si noul mini-SAV, BMW X1, care pentru inceput va fi disponibil doar in Europa si va aparea in luna Iunie a anului acesta.

2010 este un an foarte important pentru BMW, cu multe modele clasice care vor fi primi un design nou, incepand cu mult asteptatul 5. Frumoasa Serie 6 apare intr-un nou design, cu multe elemente importate de la CS Concept.

 

A doua generatie BMW X3 va urca un loc in clasa SAV, cu o crestere in dimensiuni si un design mai apropiat de modelul X5.

Favoritul nostru in 2010 este fara nici o indoiala modelul BMW 135i Supersports, un model performant ce va rezulta din folosirea materialelor foarte usoare, cum ar fi capota si acoperisul din fibra de carbon, sacrificarea luxului interior, modificarea franelor si a suspensiilor, folosirea sticlei usoare, toate fiind create pentru o varianta M a modelului, dar care nu va purta sigla MotorSport.

BMW va lansa sub sigla Project i un vehicol pentru orasele aglomerate si care va folosi un motor electric. 

Urmatorii doi-trei ani vor fi foarte interesanti pentru BMW, cu multe modele care vor fi lansate, unele dintre ele controversate si care vor ajuta constructorul german in acapararea de noi piete si cumparatori.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account