Preț BMW i7: Sedanul electric este disponibil în România de la 132.447 euro cu TVA

Preț BMW i7

Cu debutul pe piaţă programat pentru finalul acestui an, noul BMW i7 este acum disponibil pentru precomenzi în România. Preţul de început este 111.300 Euro fără TVA (132.447 Euro cu TVA) pentru versiunea xDrive60.

BMW i7 redefineşte experienţa unei limuzine de lux. Combină tehnologie sofisticată cu soluţii şi echipamente fără precedent, un nou limbaj de design cu o linie frapantă şi impunătoare, cu unul din cele mai avansate sisteme de propulsie electrice de pe piaţă, a 5-a generaţie BMW eDrive.

Sedanul electric are echipări avangardiste

BMW Theatre Screen aduce pentru prima dată experienţa de cinematograf pentru locurile din spate, cu un ecran de 31,3 inch şi rezoluţie 8K, susţinut de sistemul de sunet Bowers and Wilkins şi sisteme de comandă integrate în mânerele uşilor spate cu ecrane tactile de 5,5 inch.

Modelul vine cu o serie de sisteme de asistenţă fără precedent, de la Maneuver Assistant, care memorează trasee de parcare şi le poate efectua autonom, până la pregătire pentru condus autonom Level 3.

BMW i7 aduce un nou element emblematic în designul BMW – grila Iconic Glow, cu contur luminat, un element care îşi propune să contribuie la identitatea mărcii. BMW Interaction Bar îmbracă interiorul într-un joc de lumini spectaculos. Experienţa este definită şi de combinaţii de materiale de cea mai bună calitate precum cașmirul pentru tapiţeria de interior. Se poate opta și pentru materialul Veganza, care oferă un nivel ridicat de confort prin calităţile, perforarea şi matlasarea proeminentă asemănătoare pielii, dar ca alternativă sustenabilă şi vegană.

Propulsia lui BMW i7 xDrive60

BMW i7 xDrive60 dispune de un sistem cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, care dezvoltă un total de 544 CP şi 745 Nm care asigură o acceleraţie 0-100 km/h de 4,7 secunde. Capacitatea bateriei de putere mare de 101,7 kWh asigură o autonomie măsurată în standardul WLTP de până la 625 km.

Preț BMW i7 xDrive60 în România

BMW i7 xDrive60 va debuta pe piaţă, inclusiv în România, până la finalul acestui an. Preţul de început este 111.300 Euro fără TVA (132.447 Euro cu TVA) pentru versiunea xDrive60. Echiparea standard este deosebit de generoasă şi include echipament precum sistemul de sunet Bowers & Wilkins, climatizare cu 4 zone, acces confort şi soft close. Sunt incluse în preț și sistemul Connected Drive Professional cu navigaţie, trapa panoramică, suspensia activă pneumatică. Nu lipsesc din dotările standard sistemul de direcţie integrală activă, sistemele de asistenţă Driving Assistant şi Parking Assistant Plus. Modelul este disponibil în reţeaua de dealeri pentru precomenzi.

În clipul video de mai jos puteți vedea impresiile noastre de la prima întâlnire cu BMW i7.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account