[VIDEO] Accesorii BMW M Performance pentru noul BMW M2

BMW M2

Noul BMW M2 promite o plăcere pură de a conduce pentru fiecare kilometru – deopotrivă în călătoriile de zi cu zi sau în sesiunile pe circuit. Caracterul de experienţa mărcii în motorsport poate fi accentuat şi mai mult cu ajutorul accesoriilor BMW M Performance dezvoltate special pentru acest model. Disponibile de la lansarea noii generaţii BMW M2 (cu lansarea în showroom-urile din întreaga lume în aprilie 2023), produsele retrofit din gama de Accesorii BMW Originale BMW adaugă note suplimentare la emoţia puternică a designului noului BMW M2.

Accesoriile BMW M Performance pentru aerodinamică, sistemul de propulsie, şasiul şi cockpitul automobilului oferă o mare varietate de opţiuni pentru personalizarea noului BMW M2. Toate componentele au fost dezvoltate pe baza competenţei în motorsport şi a experienţei acumulate de-a lungul a cinci decenii de către BMW M GmbH şi au fost reglate cu precizie pentru a se potrivi cu caracteristicile specifice ale modelului cu două uşi. Acestea întăresc acreditările de performanţă pură ale noului BMW M2, modelul compact ultraperformant al mărcii construit pe baza motorului cu şase cilindri în linie de 338 kW/460 CP susţinut de cutia de viteze manuală cu şase trepte, disponibilă opţional, care antrenează exclusiv puntea spate.

Materiale exclusive, proprietăţi aerodinamice îmbunătăţite: componentele BMW M Performance pentru exteriorul lui BMW M2

Toate produsele retrofit din portofoliul de accesorii BMW M Performance se remarcă prin designul lor extrovertit şi spectaculos, materialele exclusive şi calitatea superioară. Prin urmare, componentele BMW M Performance pentru exteriorul noului BMW M2 se potrivesc perfect cu stilul modelului cu două uşi şi au fost deja supuse omologării împreună cu automobilul în ansamblu, ceea ce înseamnă că respectă reglementările legale de siguranţă, precum şi standardele stricte ale BMW Group.

Accesoriile suplimentare din fibră de carbon pentru părţile frontală, laterală şi spate sunt realizate din plastic armat cu fibră de carbon. Ele optimizează proprietăţile aerodinamice ale maşinii. Un strat de finisare transparent expune compoziţia fibrelor de dedesubt şi dă o imagine deosebit de sportivă. Componentele disponibile sunt spliterului frontal M Performance şi a decoraţiunii M Performance pentru priza de aer, pragurile laterale, suporturi laterale M Performance din fibră de carbon şi capace M din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare. Fluxul de aer în jurul automobilului poate fi optimizat cu spoilerul spate M Performance din fibră de carbon şi cu difuzorul spate M Performance din fibră de carbon, spoilerul spate M Performance din fibră de carbon şi spoilerul M Performance de pe marginea acoperişului, în negru lucios.

Alte note personale pot fi adăugate la exteriorul maşinii sub forma unei curele de remorcare M Performance şi a unui capac pentru antenă M Performance din aramidă, un alt material compozit cu fibre exclusiv.

Masă mai mică, mai mult sunet: sistem de amortizor M Performance din titan

Sistemul de amortizor M Performance din titan disponibil pentru noul BMW M2 are masa redusă, un design spectaculos şi acustica pronunţată. Ţevile din faţă sunt fabricate din oţel inoxidabil uşor, în timp ce amortizorul spate are o construcţie din titan. Drept urmare, sistemul de amortizor de zgomot M Performance din titan este cu aproximativ opt kilograme mai uşor decât cel standard. Sistemul de evacuare cu clapetele controlate electric şi cvartetul de ţevi de eşapament poziţionat central este oferit în combinaţie cu un difuzor spate M Performance modificat special din fibră de carbon. Modulul decorativ al ţevii de eşapament este fabricat tot din titan şi are un strat ceramic. Dirijarea optimizată a gazelor de eşapament creează o experienţă de condus şi mai sportivă. Acustica poate fi ajustată folosind setările sistemului de propulsie din meniul M Setup, iar în modurile Sport şi Sport+ atinge o notă plină de emoţie care aminteşte de o maşină de curse.

Elementele decorative M Performance ale ţevilor de eşapament din titan/fibră de carbon sunt disponibile ca o completare atractivă la sistemul de evacuare standard montat pe noul BMW M2. Amestecul lor sofisticat de materiale şi ţevile interioare perforate conferă părţii spate un aer extrem de exclusivist.

Suspensie M Performance

Suspensia M Performance disponibilă ca element retrofit pentru noul BMW M2 îi conferă o agilitate şi o dinamică în viraje şi mai pronunţate. Designul arcurilor elicoidale permite coborârea gărzii la sol cu până la 10 milimetri, după cum este necesar. Reglată special pentru noul BMW M2, nu doar pe circuit, ci şi pe drumurile obişnuite, suspensia M Performance are ca rezultat o legătură mult mai directă între caroserie şi suprafaţa drumului. Acest lucru le permite conducătorilor să experimenteze dinamica inspirată de circuit în călătoriile de zi cu zi.

Jantele forjate M Performance disponibile pentru noul BMW M2 oferă, de asemenea, ingredientele ideale pentru un stil de condus extrem de sportiv. Sculptată fiecare dintr-o singură bucată de aluminiu,  au un design spectaculos, cross-spoke, cu dimensiuni de 20 de inchi pe puntea faţă şi 21 de inchi pe cea spate, şi pot fi comandate într-un finisaj M Frozen Gold Bronze sau M Jet Black mat. Sacii M Performance au imprimat un logo în culorile BMW M GmbH şi o grafică prin care se indică poziţia roţii – de asemenea, au şi un mâner întărit pentru un transport uşor.

The BMW M2 with M Performance Parts

The never-ending pleasure of driving. The new BMW M2 with M Performance Parts.

BMW M2 with M Steptronic transmission:

Fuel consumption in l/100 km (combined): 9.8-9.6 (WLTP), CO2 emissions in g/km (combined): 222-218 (WLTP).

BMW M2 with manual transmission:

Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.2-10.0 (WLTP), CO2 emissions in g/km (combined): 230-226 (WLTP).

Further information: www.bmw-m.com/wltp-disclaimer

Acceleration (0-100 km/h): 4.1 s (4.3 s *). Power: 338 kW, 460 hp, 550 Nm. Top speed (limited): 250 km/h (with optional M Driver’s Package: 285 km/h).

*The figure refers to the vehicle with six-speed manual transmission.

Posted by BMW M on Thursday, 27 October 2022

Interiorul lui BMW M2 primește elemente care trimit cu gândul mai mașinile de competiții

Gama de accesorii BMW M Performance include şi componente de înaltă calitate pentru interiorul BMW M2, care aduc îmbunătăţiri atent proiectate pentru cockpitul maşinii sport. Panourile ornamentale interioare M Performance din fibră de carbon/Alcantara, oferite în combinaţie cu genunchiere din Alcantara, intensifică imaginea de automobil de curse din habitaclu. Panourile ornamentale interioare create manual sunt realizate din fibră de carbon poroasă, cu strat mat, şi poartă emblema M Performance din aluminiu lustruit. De asemenea, disponibile ca opţiune individuală, genunchierele M Performance din Alcantara oferă suport suplimentar în virajele foarte strânse şi completează atmosfera sportivă. O cotieră M Performance asortată din Alcantara este disponibilă şi pentru consola centrală a noului BMW M2.

Pentru modelele echipate cu scaune M Sport se pot comanda husele pentru spătar M Performance din fibră de carbon/Alcantara. Elementele ornamentale pentru tetiere, realizate manual, sunt disponibile din fibră de carbon poroasă sau lucioasă şi poartă emblema M Performance. Restul spătarului pentru scaunele conducătorului şi pasagerului din faţă este decorat cu Alcantara.

Volanul M Performance Pro este ideal pentru abordarea virajelor cu precizie maximă. Are o zonă de prindere cu Alcantara conturată distinct, cu suporturi mari pentru degetul mare şi o căptuşeală specială, în timp ce secţiunea superioară a inelului şi secţiunea inferioară uşor aplatizată sunt îmbrăcate în piele de calitate superioară. Un marcaj central şi cusături decorative în culorile BMW M GmbH au pus nota finală pe aspectul uimitor al volanului.

Elementele decorative pentru volan M Performance sunt disponibile pentru noul BMW M2 într-o gamă de fibră de carbon/Alcantara şi fibră de carbon/piele. Ambele variante pot fi combinate şi cu clapete M Performance din fibra de carbon pentru schimbarea treptelor de viteză. Plăcuţele M Performance din fibră de carbon pentru praguri asigură tranziţia ideală între dinamica exteriorului noului BMW M2 şi habitaclu sportiv. Încrustaţiile din fibră de carbon sunt imprimate cu un logo M Performance colorat.

Portofoliul de produse este completat de covoraşe M Performance din velur, cu cusături decorative în culori contrastante şi emblemă M Performance, precum şi de butoane M Performance pentru uşi, cu logo M colorat, şi capace M Performance din fibră de carbon pentru rezervor.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account