Opere de artă Rolls-Royce

Rolls-Royce

Dacă ești entuziast auto și nu ai în casă nici măcar o miniatură pusă frumos să atragă atenția, nu te poți numi, de fapt, entuziast auto. Alții au colecții întregi, de care se bucură în fiecare zi și mai bucură și pe alții de lângă ei. Rolls-Royce își atrage fanii și propune o colecție formată din 12 opere de artă, realizate de diverși artiști, fiecare având la bază o miniatură Rolls-Royce Ghost. Producătorul auto a strâns laolaltă 12 artiști de seamă pentru realizarea acestei colecții, care va fi scoasă la licitație, iar fondurile obținute vor fi reveni unei asociații de prevenire și tratare a cancerului la sân.

Artiști contemporani de renume precum Maggi Hambling, Richard Wentworth, Gavin Turk, Mark Wallinger, JJ Adams, Sam Taylor-Johnson, Charming Baker, Natasha Law, Angela Palmer, Andrew Salgado, Stuart Semple și Yinka Shonibare au contribuit la această colecție impresionantă. În plus, fiecare creație ilustrează viziuni artistice diferite și reinterpretări spectaculoase ale lui Rolls-Royce Ghost.

Richard Carter, directorul departamentului de Comunicare Rolls-Royce Motors a declarat: „Acest grup venerat de artiști contemporani au folosit modele Rolls-Royce pentru a crea opere provocatoare, care vor fi scoase la licitație pentru a strânge fonduri pentru o asociație de prevenire și tratare a cancerului la sân. Această colaborare a fost într-adevăr una antrenantă, dar care promite fonduri valoroase pentru o cauză onorabilă”.

Toate cele 12 opere au fost expuse pentru un preview în perioada 20-25 mai 2015 la sediul Roll-Royce Motor Cars London din Berkeley Square. Strângerea de fonduri va fi una privată, cu porțile închise, și va avea loc la Royal Automobile Club pe 30 iunie 2015.

Sursă foto: Rolls-Royce Motorcars

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account