[VIDEO] Gama de accesorii M Performance este extinsă odată cu aniversarea a 50 de ani BMW M GmbH

M Performance

În 2022 se împlinesc 50 de ani de la fondarea diviziei BMW M GmbH, denumită atunci BMW Motorsport GmbH. Iar cu ocazia acestei aniversări este oferit un catalog mai amplu ca niciodată de accesorii originale M Performance pentru personalizarea automobilelor BMW și sporirea ablităților sportive.

În clipul video de mai jos, Cristian Vlașin, reprezentant BMW, ne oferă o prezentare a gamei de accesorii M Performance și ne explică posibilitățile variate prin care mașinile pot reflecta personalitatea fiecărui posesor.

Accesoriile BMW M Performance

Cristian Vlașin, reprezentat BMW, ne oferă o prezentare a gamei de accesorii M Performance, care este mai amplă ca niciodată în anul când divizia BMW M GmbH aniversează 5 decenii de la înființare. Vezi și pe blog detalii despre catalogul amplu de opțiunile M Performance menite să amplifice aspectul și ținuta de drum sportivă pentru fiecare model BMW ->

Posted by BMWBLOG Romania on Friday, 28 October 2022

 

Accesoriile M Performance reflectă tradiția BMW în motorsport

Crearea diviziei BMW M GmbH are la bază succesul mărcii bavareze în competiții diverse de motorsport. Lista de victorii include dominarea constantă a campionatelor pentru turisme, precum DTM, sau victoria în Cursa de 24 de ore la Le Mans.

Acest caracter sportiv de elită se reflectă și în abilitățile modelelor BMW pentru șosea, care sunt etaloane în ceea ce privește plăcerea de a conduce. În acest sens gama de modele a diviziei BMW M GmbH reprezintă vectorul de performanță pentru constructorul german. Iar pe lângă numeroasele modelele din gama specială M, în ultimii ani a fost dezvoltată în mod accelerat o gamă amplă de versiuni M Performance. Acestea se bucură de o cerere în continuă creștere din partea clienților, plasându-se ca nivel de performanță și caracter sportiv între modelele non-M și M pure.

Catalogul M Performance include accesorii aerodinamice pentru caroserie, dar și opțiuni pentru amplificarea abilităților dinamice

De asemenea, pentru toate modelele din gama BMW este propus un catalog extins de accesorii pentru personalizare sportivă. Exemple sunt diversele elemente din fibră de carbon precum extensii pentru spoilere, praguri, difuzoare și eleroane. Acestea sunt optimizate aerodinamic și nu au rol doar estetic, ci și susțin ținuta de drum dinamică. Iar pentru clienții care doresc să evidențieze aniversarea celor 5 decenii de istorie BMW M GmbH sunt oferite în 2022 siglele BMW cu design care amintește de grafica utilizată în anii de început ai acestei divizii.

 

Totodată, din catalogul M Performance pot fi alese și opțiuni care pun accent pe comportamentul sportiv. Este vorba despre suspensii cu calibrări speciale, sisteme de frânare sport, anvelope pentru performanță înaltă create special pentru modelele BMW și jante din aliaj ușor. Nu în ultimul rând, în lista de accesorii care amplifică prestanța sportivă se înscriu sistemele de eșapament M Performance. Iar o atenție aparte atrage noul sistem de evacuare cu 4 țevi suprapuse în centrul spoilerului din spate. Este un design neconvențional, nou pentru BMW și ideal pentru cei care apreciază un stil extrovertit și un sunet pe măsură.

Mai multe detalii despre gama de accesorii M Performance puteți afla și accesând site-ul oficial bmw.ro sau apelând la cel mai apropiat dealer autorizat BMW.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account