Warm Runnings: echipa de bob a Jamaicăi se antrenează cu MINI Cabriolet

Doi membri ai lotului naţional de bob al Jamaicăi au fost creativi în perioada de carantină şi şi-au continuat programul riguros de antrenament – MINI a fost parte integrantă a pregătirii celor doi.

Pilotul de bob Shanwayne Stephens (29 de ani) şi frânarul Nimroy Turgott (27 de ani) s-au menţinut în formă cu propriul echipament de ridicare a greutăţilor, cu antrenamente chiar în curtea proprie. În plus, în locul bancului pe care îl foloseau la sala de sport, ei şi-au împins automobilul MINI de-a lungul unui drum privat din Peterborough ca antrenament de rezistenţă.

Ca recunoaştere a dedicaţiei celor doi şi pentru a sărbători începutul verii, MINI UK le-a modernizat echipamentul de antrenament: acum dispun de un MINI Cooper Cabriolet, decorat în culorile inconfundabile ale drapelului Jamaicăi, astfel că se pot bucura de susţinere oriunde vor merge.

Shanwayne a declarat: „MINI a făcut parte mereu din viaţa mea – în prezent deţin un model Austin Mini din 1992, iar logodnica mea deţine un MINI Hatch (3 uşi) pe care l-am folosit pentru pregătire, aşa că suntem foarte încântaţi de noul cabriolet pentru antrenament. Ne oferă şi mai multă motivaţie pentru a ne îndeplini obiectivele şi suntem recunoscători că MINI UK a apreciat munca intensă şi concentrarea pe care le-am depus în pregătirea noastră de-a lungul perioadei de carantină”.

În prezent, echipa se antrenează pentru a obţine calificarea la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing, care au loc în 2022, precum şi la diferite competiţii din America de Nord şi Europa. Următorul eveniment major al echipei va fi Campionatul Mondial de la Lake Placid (New York), din februarie 2021.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account