[VIDEO] Test cu BMW M4: cu gândul spre noua generație

Test cu BMW M4

Acest test cu BMW M4 Coupe are aproape șase ani. Șase ani de când mergeam pe Transfăgărășan cu unul dintre cele mai reprezentative modele prezentate vreodată de BMW M. Sigur, de-a lungul acestor ani, mașina a primit câteva upgrade-uri, dar esența este aceeași.

Citind zvonurile despre noua generație, mi-am adus aminte de acest test cu BMW M4. Un material pe care l-am filmat în 2014 și care a rămas cumva în infinita mare de teste video realizate pe YouTube. Și îmi dau seama cât de frumoasă e mașina asta în contextul unei noi generații care pare să afișeze o grilă gigantică, din nou controversată. În fine, te las să vizionezi testul cu BMW M4, filmat pe Transfăgărășan, imediat ce mașina a ajuns în țară. În cazul în care încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, nu uita să o faci.

Acum, după acest test cu BMW M4, îmi dau seama că acesta ar putea fi ultimul M4 disponibil și cu o transmisie manuală. Da, e posibil ca generația viitoare să nu mai aibă această opțiune. La fel cum e posibil ca BMW să dea naștere și unei versiuni limitate, pentru „puriști”. Acum, poți avea un M4 Coupe, cu manulă, pentru 81.753 de euro, cu TVA inclus. Dacă vrei automata cu dublu ambreiaj, mai scoți din buzunar vreo 4.000 de euro. Puterea este aceeași, adică 431 de cai-putere, iar sprintul 0-100 km/h durează tot 4,1 secunde. Mă rog, 4,3 secunde dacă vrei manuală. Altfel, bănuiesc că e evident că mașina ne-a plăcut. Maxim. Și da, de abia aștept noua generație. Care va fi cu siguranță mai rapidă, mai tehnologizată, dar care probabil că va pierde ceva la capitolul emoție. Dar rămâne de văzut.

Mai jos ai un test cu o mașină care poartă litera „M”, dar care este la polul opus față de BMW M4. Pentru că este un SUV, coupe, diesel:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account