Automobile Bavaria livreaza inca un BMW X6M

Cel mai puternic model BMW si-a gasit inca un client in Romania

Automobile Bavaria, singurul dealer BMW certificat M in Romania, a livrat inca un model X6M, cel mai popular Sports Activity Coupe din lume, a anuntat compania pe pagina oficiala de Facebook. Potrivit reprezentantilor Automobile Bavaria, modelul a fost inscris in circulatie luna trecuta.

„Este cel de-al doilea BMW X6M pe care l-am vandut anul acesta prin reteaua de dealeri Automobile Bavaria. Primul astfel de model comandat in acest an a fost livrat in luna mai,” a declarat Gabriela Turcitu, director de vanzari in cadrul Automobile Bavaria Group.

BMW X6M este, in prezent, cel mai puternic model oferit de producatorul premium german. Cu un motor V8 TwinPower Turbo pe benzina si o capacitate cilindrica de 4.395 centimetri cubi, X6M este capabil sa dezvolte 555 cai-putere la 6.000 de rotatii pe minut. Cuplul motor maxim ajunge la 680 de Newton-metri si este disponibil pe o plaja cuprinsa intre 1.500 si 5.650 rotatii pe minut. Masina, care cantareste aproape 2,4 tone, accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4,7 secunde.

Titlul de cel mai puternic model din gama BMW va apartine de anul viitor noii generatii M5, pentru care Automobile Bavaria a primit deja comenzi. Viitorul BMW M5 de 560 de cai-putere va fi lansat in Romania la inceputul anului 2012.

Automobile Bavaria estimeaza ca va realiza in acest an un volum total de vanzari de 1.400 de autoturisme BMW, in crestere cu 16% fata de anul anterior. Aproximativ trei sferturi din vanzarile totale de masini BMW din Romania sunt realizate prin reteaua de dealeri Automobile Bavaria.

[Sursa: Automobile Bavaria]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account