MINI lanseaza bicicleta plianta

MINI a lansat o bicicleta plianta, solutia perfecta la problemele cu parcarea in centrul oraselor aglomerate, si care nu afecteaza mediul inconjurator. MINI sarbatoreste revenirea bicicletei pliante cu o versiune moderna a acestui mijloc practic de transport.

Atunci cand este pliata, bicicleta incape in portbagajul aproape oricarui vehicul, si desigur si in portbagajul masinilor MINI. MINI recomanda ca atunci cand calatoriti in centrul aglomerat al orasului sa parcati masina pana sa intrati in centru si apoi sa continuati calatoria pe bicicleta.

Bicicleta este un mijloc ideal de transport pentru cei care fac naveta in oras, si cand este pliata poate fi transportata si in mijloacele de transport public.


Bicicleta plianta MINI e realizata din componente de mare calitate, un cadru usor din aluminiu si un mecanism inteligent de pliere. Bicicleta se poate plia si desface in doar cateva secunde. Si saua poate fi pliata, si la fel si pedalele, ceea ce face ca spatiul ocupat de bicicleta pliata sa fie foarte redus. In acelasi timp bicicleta este foarte usor de manevrat.

Bicicleta MINI cantareste mai putin de 11 kg, are 8 viteze si jante de 20 toli, si lant acoperit cu un strat de teflon, care reduce uzura componentelor.

Bicicleta plianta MINI are un design atragator, este oferita in nuanta negru mat cu accente argintii. Lantul este in nuanta galben neon.

Bicicleta va fi disponibila din august 2011, la pretul de 499 Euro, pe site-ul www.MINI.de/shop si la dealerii MINI, si vine complet asamblata. In curand vor fi anuntate si accesoriile disponibile pentru ea.

[Sursa: MINI ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account