Video: BMW 1M MotoGP Safety Car

Akrapovic, furnizorul sistemului de evacuare pentru BMW 1M MotoGP Safety Car, ne prezinta un videoclip cu BMW 1M de la cursa recenta de motociclete, desfasurata in Qatar.

Dupa cum a fost anuntat inca din martie, noul BMW Seria 1 M Coupe este utilizat ca Safety Car oficial la evenimentele MotoGP – in avans fata de lansarea sa pe piata, ce va avea loc la sfarsitul acestei luni. BMW Safety Car este o masina unicat, construita special pentru acest campionat. Singurele componente care au fost preluate de la varianta de serie fara a fi modificate sunt motorul M TwinPower Turbo cu sase cilindri in linie, de 250 kW/340 CP si trenul de rulare.


Capota lui BMW 1M Safety Car este din fibra de carbon din considerente de greutate. Prizele de aer sunt mai mari. Sistemul de evacuare special, realizat din titanium salveaza din greutatea masinii dar ofera si un sunet deosebit, care va cuceri spectatorii. S-a lucrat mult la aerodinamica masinii, care a fost accesorizata si cu eleron pe capota portbagajului, o aripioara spate ajustabila, Air Curtains in partea frontala, si un splitter suplimentar.

Interiorul a fost modificat si el, astfel ca acum cusca de siguranta, scaunele fata de curse cu centura de siguranta in sase puncte, volanul M din alcantara, stingatorul, toate sunt standard. Scaunele spate au fost inlaturate.

Suspensia a fost adaptata special pentru aceasta masina. BMW 1M Safety Car sta pe roti de 19 toli incaltate cu pneuri de 255/35 pe fata si 285/30 pe spate. Sistemul de franare al lui BMW Seria 1 M Coupe a fost inlocuit cu unul de curse cu discuri de frana cu etriere cu sase pistoane.

Haideti sa ascultam impreuna sunetul impresionant al lui 1M echipat cu evacuare Akrapovic.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account