MINI Citysurfer Concept

Mobilitatea urbană câștigă din ce în ce mai mult teren, iar marii producători auto fac tot posibilului pentru a găsi metode alternative de propulsie, iar cei de la MINI fac ce știu ei mai bine. Inovează.

MINI Citysurfer Concept este practic o combinație între o trotinetă și un scuter electric și pare să fie alegerea perfectă pentru cei care au de străbătut distanțe mari prin zone pietonale sau prin zone cu trafic aglomerat și locuri de parcare puține. Ce-i drept, se adresează și celor foarte comozi pentru care bicicleta înseamnă un effort prea mare. Oricum ar fi, MINI Citysurfer arată tare bine și pare să fie o idee cât se poate de funcțională.

Propulsat de un motor electric, MINI Citrysurfer Concept are o viteză maximă de 25 km/h și are o autonomie ce variază între 15 și 25 km.

Propulsat de un motor electric, MINI Citrysurfer Concept are o viteză maximă de 25 km/h și are o autonomie ce variază între 15 și 25 km.

Are o structură compactă, e pliabil și, cântărind doar 18 kilograme nu e nici foarte greu. În plus, arată cât se poate de bine. Iar partea cea mai bună e că MINI Citysurfer Concept poate fi transportat în metrou, în autobuz sau în orice alt mijloc de transport în comun. Atunci când se pliază dimensiunea lui devine cât cea a unui troller de dimensiuni medii, astfel că noua găselniță MINI ar putea deveni o soluție optimă pentru transportul alternativ.

MINI Citysurfer Concept are la bază un motor electric care poate împinge MINI-trotineta până la o viteză maximă de 25 km/h. Accelerația este controlabilă prin intermediul degetului mare, dar pentru că acest “gadget” ține totuși la sănătatea ta, motorul electric nu se activează decât în momentul în care o viteză minimă de deplasare este atinsă prin mijloace proprii – practic, trebuie să îl folosești ca pe o trotinetă pentru a porni motorul electric. Autonomia de care dă dovadă MINI Citysurfer Concept variază între 15 și 25 de kilometri, dar poate fi folosit și după descărcarea bateriei, fără ca motorul electric să opună rezistență la înaintare.

Cântărind (doar) 18 kilograme, MINI Citysurfer Concept poate fi transportat și în mijloacele de transport în comun.

Cântărind (doar) 18 kilograme, MINI Citysurfer Concept poate fi transportat și în mijloacele de transport în comun.

Una peste alta, MINI Citysurfer Concept este un mijloc de transport pe care tare aș vrea să îl văd intrat în producția de serie, mai ales că pare să fie și foarte distractiv.

MINI Citysurfer Concept

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account