BMW M3 CS, pregătit pentru debutul din 2018

Succesul înregistrat cu M4 GTS și M4 CS a determinat BMW M GmbH să facă următorul pas și să pregătească o evoluție a sedan-ului de performanță – BMW M3 CS.

Poziționarea unui M3 CS va fi diferită față de cea a fratelui M4 CS, cel din urmă fiind o treaptă intermediară pe scara puterii și a exclusivității între un M4 cu pachet Competition și un M4 GTS. Întrucât M3 nu va beneficia de o versiune de top GTS, este de așteptat ca M3 CS să fie în vârful piramidei trofice, peste M3-ul cu pachet Competition.

Analizând cele mai recente poze spion, observăm imediat elementele preluate de la fratele său în două uși: jantele forjate cu 10 spițe, spoilerul față și eleronul spate, precum și capota motorului, cel mai probabil din fibră de carbon. Un element distinctiv prezent pe M4 CS și absent din pozele spion cu M3 CS este reprezentat de stopurile spate cu tehnologie OLED. Având în vedere că farurile prezente pe exemplarul surprins în trafic sunt pre-facelit, ne așteptăm ca atât stopurile OLED, cât și noile blocuri optice față să fie prezente pe mașină în momentul lansării oficiale.

Toate modificările de mai sus vor aduce o cură de slăbire de aproximativ 20-30 de kilograme. Aceasta va fi pusă în valoare de modificările aduse motorului și trenului de rulare, similare Coupe-ului. M4 CS pune la roată 460 CP, cu 30 mai mult decât M4 standard și 10 CP decât M4 cu pachet Competition. Așteptările pentru M3 CS sunt identice. Considerând toți acești factori, bariera de 4 secunde în sprintul până la 100 km/h va fi spulberată de încă un membru al familiei M GmbH. În mod evident, odată cu logo-ul CS va veni și pachetul M Driver, ce permite o viteză maximă de 280 km/h, limitată electronic.

Cel mai probabil, BMW M3 CS va debuta în primăvara anului 2018, iar primele livrări vor avea loc în toamna aceluiași an.

 

Găsește-ți produsul preferat în magazinul nostru online:

via AutoGuide.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account