Faruri Angel Eyes cu LED-uri pe BMW Seria 3 Coupe facelift?

Vehiculele experimentale BMW Seria 3 Coupe facelift sunt observate in continuare pe strazi in timpul testelor. Modelele ce vor impulsiona ciclul de viata al E92 si E93 vor fi lansate la Salonul auto de la Geneva in 2010.

Cele mai recente fotografii spion indica din nou ca schimbarile majore la acest LCI se axeaza pe faruri. Viitoarele modele vor avea un design usor diferit al farurilor, acestea fiind acum inserate in spoilerele fata si avand o linie usor arcuita in jos si inspre exterior, dupa cum se poate vedea in imaginile comparative de mai jos.

Mai mult, pentru prima oara aceste prototipuri par sa aibe faruri Angel Eyes noi si mai stralucitoare, similare celor intalnite la noua Seria 5. Aceste inele sunt acum lumini de zi cu LED-uri si ies si mai mult in evidenta.

Pe langa asta, ne asteptam la lampi de semnalizare asemanatoare cu cele ale E90 facelift, si la “spranceana” caracteristica de deasupra farurilor, similara celei de la Seria 7, Z4 roadster, X2 sau de la noul cinciar.

e92-lci-vergleich

In ce priveste blocurile optice spate, ne asteptam ca acest facelift, ca toate celelalte modele noi, sa aibe o usoara forma de L a benzii de lumina, care va oferi un aspect inconfundabil pe timp de noapte variantelor facelift ale modelelor E92 si E93. Uitandu-ne la fotografiile spion, putem vedea ca “grilele rinichi” sunt usor turtite in partea superioara si numara doar 13 grile in loc de 14 cate sunt la modelul actual. Ne-au atras atentia oglinzile exterioare mult mai mari, care sunt asa la toate modelele noi, datorita reglementarilor UE in ce priveste siguranta pietonilor.

e92-lci-vergleich2

Se zvoneste ca spoilerele fata si spate si pragurile laterale vor primi si ele modificari usoare. Desi nu este prezentat aici, unul din prototipurile reperate are culoarea Vermillion Red, care nu a mai fost oferita pana acum pentru modelele E92.

In ce priveste motorizarile, au circulat mai multe zvonuri pe internet, dar pana acum niciunul nu a fost confirmat de catre BMW. Nu se stie inca daca va fi folosit noul motor turbo N55 twin-scroll sau doar o varianta imbunatatita a motorului actual twin-turbo N54.

Gama de motorizari pentru viitoarea Seria 5 include noul propulsor diesel cu patru cilindri si 184 CP, dar repetam, nu e clar daca acest motor va fi utilizat si la Seria 3 actuala.

Tinand cont ca premiera mondiala are loc la Geneva, credem ca primele fotografii oficiale vor aparea pe internet undeva in ianuarie.

[Sursa: e90post]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account