Noi poze spion cu BMW X3 2011

bmw x3 poza spion

Pana la sfarsitul acestei luni, BMW va dezvalui a doua generatie a SAV-ului mid-compact BMW X3. Nu e chiar un model incitant, comparativ cu modelul recent lansat BMW Seria 5 sau conceptul BMW Gran Coupe, dar X3 continua sa joace un rol important in strategia si planurile BMW pentru piata vehiculelor SUV/SAV premium compacte.

Avand concurenti modelele Audi Q5 si Mercedes-Benz GLK, BMW are nevoie de un castigator, un jucator care nu doar sa pastreze clientii actuali, ci si mai important, sa atraga altii noi.

Vehiculul SAV mid-premium a intrat recent in faza de evaluare finala. Mai multe prototipuri sunt testate in SUA, caci daca prima generatie X3 era asamblata la uzinele Magna Steyr in Austria, noul model F25 se alatura familiei X la uzina de la Spartanburg, in Carolina de Sud, unde a fost capturata si imaginea de mai sus.

BMW X3 2011 are la baza platforma viitoarei generatii Seria 3 si masoara 4.62 m lungime, cu cca 5 cm mai mult decat modelul actual.

Din punct de vedere al designului, circulau zvonuri potrivit carora BMW X3 2011 se va indeparta de forma patratoasa si colturoasa, inspre linii de design mai rotunjite si o infatisare mai supla. Privind prin prisma imaginii spion, masina pare sa pastreze totusi unele din liniile patratoase, dar aduce F25 mai aproape de prima generatie X5.

Linia “rasturnata” a geamurilor, element caracteristic la X3, va fi din nou evidenta si va reprezenta un element de design ce va fi asociat cu modelul in sine.

Modelul va fi pus in vanzare in Europa la sfarsitul acestui an, iar debutul oficial va avea loc la Salonul auto de la Paris in octombrie.

[Sursa foto: Palbay pentru Germancarforum]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account