Gerovital
Gerovital
Gerovital

Poza spion cu sasiul noului BMW Seria 3 GT

Cei de la GermanCarForum ne aduc in atentie o poza spion cu sasiul viitorului BMW Seria 3 GT pe linia de asamblare de la uzina BMW. Imaginea arata doar scheletul viitorului BMW Seria 3 Gran Turismo, dar ne ofera o idee despre cum va arata plafonul – mai elegant si mult mai bine realizat decat la Seria 5 GT, precum si proportiile de ansamblu. Plafonul se inclina spre partea spate, dar in locul unui spatiu vitrat mare, ca in cazul cinciarului GT, avem de-a face cu o luneta care se infasoara usor pe portbagaj. Designul partii spate este o combinatie intre un Touring si un Shooting Brake.

BMW Seria 3 GT va fi lansat pe piata in martie 2013 si va avea forma de hatch ca si 5 GT, si garda mai inalta la sol. Masina are o linie principala laterala care se desfasoara pe toata lungimea masinii, fapt care-i permite plafonului sa fie pozitionat mai jos si mai inclinat.

Motorizarile vor fi mostenite de la BMW Seria 3 sedan, BMW 335i GT fiind modelul varf de gama. Toate motoarele vor fi cuplate la o transmisie automata cu opt rapoarte.

Ne asteptam ca BMW sa prezinte noul Seria 3 Gran Turismo sub forma de concept la Salonul auto de la Paris din acest an.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account