Noul BMW Z4 nu își mai ascunde interiorul care abundă în tehnologii digitale

Viitoarea generație BMW Z4 s-a despachetat și mai mult de camuflaj, fiind foarte aproape de momentul lansării.

Zvonurile care citează surse din interiorul companiei spun că noul BMW Z4 ar putea fi dezvăluit în această vară în cadrul unui eveniment special, înainte de prima sa mare întâlnire cu publicul, care va fi găzduită la salonul auto din Paris (4-14 octombrie 2018).
Fiind atât de puțin până la debut, prototipurile Z4 sunt testate cu camuflaj din ce în ce mai sumar și mai revelator. Astfel, vedem poze spion, precum cele publicate de carscoops.com, în care planșa de bord este vizibilă aproape integral. Noul set de poze confirmă că Z4 va prelua în serie designul interior al conceptului care l-a prefigurat în 2017.
Mai exact, vedem că ecranul tactil din centrul planșei de bord este acum lipit de cupola tabloului de bord, care este la rândul său complet digital. Grafica tabloului de bord ne arată că viitoarea generație BMW Z4 va avea exact sistemul de operare 7.0 care a fost prezentat cu ocazia BMW Group Digital Day.
CLICK AICI pentru toate detaliile și imaginile oficiale despre sistemul de operare BMW 7.0.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account