Gerovital
Gerovital
Gerovital

Poze spion cu interiorul noului BMW Seria 3 2012

BMW Seria 3 2012

Mai sunt doi ani pana la prezentarea sa oficiala, si iata ca viitoarea generatie BMW Seria 3 2012 a fost reperata in timpul sesiunilor de teste. Masinile sunt acoperite la exterior cu camuflajul tipic si cu o serie de componente false din plastic, dar putem sa observam putin interiorul noului treiar.

Desi e usor camuflat, interiorul ne prezinta o abordare diferita din perspective designului. Ramane prezenta plansa orientata spre sofer, si putem vedea gurile de ventilatie asemanatoare modelului Seria 1. Am incercat sa aflam mai multe despre designul interior, si am aflat astfel din surse din interiorul BMW ca acesta ar putea fi un vehicul de test Seria 3 care utilizeaza un interior de model Seria 1, cu scopul de a deruta.

Din pacate, nimeni nu spune nimic, si acest lucru lasa loc multor speculatii.

Ceea ce putem confirma insa despre noul BMW Seria 3 este faptul ca vor fi disponibile o serie de motorizari, pentru toate buzunarele. Mai intai BMW va prezenta noile motoare turbo cu patru cilindri pe benzina si motorina si variante diesel mai puternice. Apoi vom avea in continuare motorul premiat cu sase cilindri si turbocompresor. Si sportivul M3 va beneficia de un agregat turbo, dar detaliile legate de acesta sunt inca putine.

Viitoarea generatie BMW Seria 3 va beneficia de cele mai noi tehnologii EfficientDynamics, cum ar fi roti aerodinamice, BMW active Aerodynamics, panou solar, recuperarea energiei la franare, tehnologie start-stop, tehnologie de preincalzire pentru motor, cutie de viteze si diferential. Multe din tehnologiile utilizare pe noul Seria 3, cum ar fi sistemul de climatizare sau sistemul Telematics vor fi complet reproiectate.

Se zvoneste ca masina va debuta in toamna anului viitor in cadrul Salonului auto de la Frankfurt.

[Sursa: Carscoop]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account