BMW X2 – Experiment genetic

Ăștia ori își bat joc de noi ori au făcut vreun blat cu Audi.

De obicei toate știrile ori informațiile care încep cu „se presupune că”, „unii sunt de părere că” sunt menite să creeze o aură de mister ori de senzațional în jurul unor informații deja existente. Dacă e să te iei după ele ajungi să crezi că Iisus a avut nevastă și copii, că extratereștri antici sunt printre noi și influențează cursul istoriei sau că o rasă de giganți trăiește în adâncurile pământului.

Doar că știrea asta despre BMW X2 pare destul de reală și de confirmată, mai ales că vine din partea britanicilor de la Autocar. Oricât de oripilați am fi despre o știre care are la bază încă un BMW crossover cu tracțiune față, trebuie s-o luăm ca atare și să ne recunoaștem învinși. Nu trebuie să uităm că odinioară cei de la BMW spuneau că nu vor construi niciodată un SUV, o mașină cu tracțiune față sau motoare supraalimentate, iar astăzi realitate este cu totul alta.

BMW X2 (1)

BMW X2 nu mai este în această știre un crossover în trei uși, ci unul în cinci uși, are la bază o platformă UKL și va veni echipat cu motoare de trei și patru cilindri, diesel sau pe benzină, împrumutate de la BMW Seria 2 Active Tourer. Va fi disponibil standard cu tracțiune față, iar xDrive-ul va fi opțional.

Mașina arată ca un BMW X4, iar BMW X4 arată ca un X6 mai mic, dar adevăratul design al viitorului BMW X2 îl vom descoperi în martie anul viitor la Salonul Auto de la Geneva. Să fie sănatoși.

Sursa – Autocar 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account