BMW M6 Pickup – Prea bun, prea ca la țară

În Europa pickup-ul este destinat strict transportului de mărfuri, offroad-ului, păstoritului sau pescuitului, dar peste mări și oceane, prin America și Australia, oamenii i-au găsit și alte îndeletniciri.

Dacă în Europa un muscle car transformat într-un pickup este o nefăcută, în America așa ceva se numește El Camino, iar în Australia Holden Commodore Ute. Ambele sunt muscle car-uri cu motoare V8 sub capotă, capabile să-ți scoale părul pe mâini și să te ajute să transporți niște unelte între timp. Nu înțelegem unde-i vina unor astfel de mașini, mai ales că toți ne plângem de spațiile de depozitare în coupe-urile sportive. Europenii vor spune că nu se cade să transformi o mașină sportivă de lux într-una de cărat baloți de paie, dar aici nu e vorba de practic, ci de estetic.

Cei de la Prior Design au făcut un exercițiu de imaginație după o vacanță la țară cu pastile și au ajuns la acest render al unui BMW M6 Pickup. Care nu arată rău…Dacă te interesează mai puțin performanțele mașinii și vrei mai mult să șochezi decât să impresionezi, atunci un Seria 6 Pickup își face mai bine treaba. Unde mai pui că datorită greutății reduse pe puntea spate, poți să-l faci mai nărăvaș în powerslide-uri. Nu degeaba vin unii la drift cu BMW-uri debarasate de toată greutatea care apasă pe roțile din spate. Sunt proprietari europeni care au făcut asta cu un M3 și au fost luați pe picior, dar cine cară balotul de paie la urmă râde mai bine.

Am văzut BMW-uri transformate în mașini de drag, de drift, de time attack, de tractări auto sau transformate în măgari cu jante pe 74 de inci. Un pickup cu un V8 de 560 CP sub capotă și niște spațiu de cărat undițe, anvelope, chei franceze sau un jacuzii cu două fete înspumate ar fi o reclamă mult mai bună. De fapt, aici și-ar avea rostul un BMW M6 Pickup – un demo car care să-ți facă mai multă publicitate decât o campanie plătită pe la vreo televiziune sau vreo publicație despre scandal și botox.

Sursa – Prior Design

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account