Cum reacționează BMW la virusul Corona / Covid19?

Vremurile sunt așa cum sunt, totul se rezumă la probabilități. În orice există o parte bună și o parte mai puțin bună. Pentru că lumea funcționează ca un sistem, conștiința mondială este pe cale să redevină forța care acționează spre binele tuturor, fără discriminare. Toate aspectele vieții sunt afectate de această schimbare bruscă. Mărcile auto, chiar şi cele premium, inclusiv BMW, trebuie să se adapteze.  

 

Grupul BMW a prezentat public astăzi raportul anual de activitate prin reprezentanții săi, printre care și președintele consiliului de conducere / management al BMW AG, Oliver Zipse. Pe lângă cifre, au fost publicate şi planurile de viitor, direcţiile în care se vor orienta investiţiile, asigurări privind onorarea salariilor, etc.

BMW este conştient de perioada dificilă pe care o traversăm şi este pregătit pentru transformările care vor veni în industria de automobile. Investește masiv în tehnologii și materii prime care să asigure o soluție de mobilitate pentru viitor, în beneficiul clienților săi. Lucru demonstrat de fidelitatea acestora, conform rapoartelor financiare pe 2019, cu vânzări record ale modelelor tuturor mărcilor din portofoliul deținut de BMW.

În contextul subiectului pandemiei, Oliver Zipse a afirmat că ”solidaritatea și acțiunile responsabile sunt necesare. În societatea noastră este de datoria celui puternic să îl protejeze pe cel mai slab. Grupul BMW susține în totalitate măsurile menite să oprească răspândirea virusului.”

În ciuda situației actuale, planurile de viitor sună bine. În viziunea grupului, noile tehnologii sunt cheia viitorului mobilității, de aceea investițiile sale în cercetare și dezvoltare în această direcție vor atinge 30 de miliarde de euro, până la finele anului 2025.

Revenind la actualitate și concret, BMW AG a confirmat zvonurile privind suspendarea producției la uzinele sale din Europa și Rosslyn, Africa de Sud, până pe data de 19 aprilie, susținând efortul general de oprire a răspândirii Coronavirus-ului. Procedurile de închidere ale uzinelor vor începe la sfârșitul acestei săptămâni.

Constructorul bavarez închide și sediile anumitor dealership-uri din Europa, ca urmare a scăderii cererii de automobile noi pe piață.

Inclusiv marca Rolls-Royce, deținută de BMW, își va suspenda activitatea la uzina din Goodwood, Marea Britanie, începând din data de 23 martie, timp de două săptămâni. Suspendarea va fi urmată de o revizie tehnică de întreținere de încă două săptămâni, programată să aibă loc în perioada sărbătorilor pascale.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account