BMW ia în calcul producerea modelului X8

Până la finalul acestui an BMW va hotărâ dacă îți va extinde gama de SUV-uri cu modelul X8, care s-ar situa deasupra lui X7 în ceea ce privește prețul.

Acest zvon a fost publicat de bmwblog.com, care spune că a aflat informația de la surse din cadrul companiei. Se pare că proiectul BMW X8 este în stadiul de aprobare, urmând ca o decizie să fie luată în ultima parte a lui 2018.

Bmwblog.com mai adaugă faptul că BMW X8 nu va fi un X6 cu dimensiuni crescute, în sensul că nu va avea același profil de coupe. Deci nu va fi un X7 coupe, însă va avea un design care inspiră mai mult dinamism. Totodată, locurile din spate ar trebui să ofere spațiu și lux comparative cu cele din limuzina Seria 7.

Și Land Rover cochetează cu ideea unui coupe super luxos, exemplu fiind ediția Range Rover SV Coupe care a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Geneva din această lună și va fi produsă în doar 99 de exemplare. Dar BMW X8 nu este gândit drept o ediție limitată, cu rol mai mult de imagine. Și, cel mai probabil nu va avea doar două portiere, precum Range Rover SV Coupe.

Având în vedere că giganticul X7 cu 7 locuri va intra în producție până la finalul lui 2018, subansamblele și linia de asamblare a lui X8  ar fi în bună parte pregătite. Desigur, lucrurile nu sunt atât de simple. De aceea, BMW va trebui să ia în calcul cererea din partea pieței, precum și concurența din zona SUV-urilor de lux, care acum include modele variate, precum Bentley Bentayga sau Lamborghini Urus.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account