Rolls-Royce Phantom a fost declarata cea mai buna masina din segmentul super-lux din lume

Editia anuala a studiului Car of the Year realizat de WhatCar? a reconfirmat pozitia modelului Phantom ca fiind cea mai buna masina de lux din lume. Rolls-Royce Phantom a primit premiul ‘Best Buy’ la cateogoria 100.000GBP+.

“Renasterea marcii, in deceniul de cand productia a inceput la noua casa Rolls Royce din Goodwood, reprezinta o poveste remarcabila de succes pentru industria auto britanica,” a declarat Torsten Müller-Ötvös, CEO Rolls-Royce Motor Cars.

rolls-royce-phantom-02

“De la lansarea modelului in 2003, combinatia rafinata de maiestrie, inginerie si design i-au asigurat pozitia in varful topului masinilor super-luxoase, demonstrand maiestria britanica si excelenta designului la nivel global”

Este al patrulea an consecutiv in care este reafirmata valoarea modelelor create de Rolls-Royce Motor Cars, care conduc in topul segmentului super-lux al masinilor de €200.000. In luna decembrie marca a primit si premiul Top Gear – Wraith and a Walpole pentru ‘Cea mai buna marca englezeasca de lux.’

rolls-royce-phantom-03
rolls-royce-phantom-01-750x500

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account