Gerovital
Gerovital
Gerovital

Salonul auto de la Leipzig: BMW M3 Coupe in nuanta Frozen Grey Metallic

BMW-M3-E92-LCI-Frozen-Grey-Exterieur-02

Nuanta Frozen Grey Metallic cu finisare mata devine treptat una din cele mai populare culori din gama Individual, si preferata noastra de pana acum. Nuanta se bazeaza pe culoarea ‘normala’ Space Grey Metallic, la care se adauga un strat special mat (FF95-0550).

Culoarea a fost aratata pentru prima oara publicului la Salonul auto de la Frankfurt, unde BMW a prezentat un M6 Competition in nuanta Frozen Grey Metallic. La distanta de cateva saptamani, si in SUA a aparut un M5 vopsit in aceeasi nuanta.

La Salonul auto de la Leipzig 2010, BMW a prezentat la stand un M3 Coupe facelift foarte frumos, in aceeasi nuanta Frozen Grey Metallic. Masina combina culoarea speciala de exterior cu un interior interesant si piele Novillo.

Asadar, oricine vrea sa obtina ceva bani in plus isi poate configura M3-ul exact ca masina de la salon si se poate astepta sa mareasca valoarea de revanzare, caci probabil numarul de masini M3 in nuanta Frozen Grey Metallic e limitat.

[Sursa: BimmerToday]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account