Gerovital
Gerovital
Gerovital

Randari: BMW Seria 3 F30 2012

BMW Seria 3 randare_1

In lumea BMW timpul nu sta niciodata in loc, astfel ca multe modele diferite sunt dezvoltate, proiectate si testate in paralel. Cea mai importanta masina din familia BMW este fara indoiala Seria 3, motorul vanzarilor companiei an de an.

Urmand a fi lansata in 2012, viitoarea generatie BMW Seria 3 sedan F30 a fost deja reperata. Pe langa noi fotografii apar si imagini generate pe calculator. Una din primele reviste care incearca acest lucru este publicatia germana Auto Motor und Sport. In cel mai recent numar al lor, acestia ne ofera o posibila infatisare a modelului F30.

Ca intotdeauna, va rugam sa tratati aceste randari cu circumspectie, caci majoritatea se bazeaza pe poze spion si cateva informatii din interior.

Asadar, ce este nou la Seria 3 F30? Mai intai, sedanul va avea console mai scurte, dar in acelasi timp un ampatament mai mare, cu cel putin 3,5 cm mai lung decat generatia actuala. In al doilea rand, F30 va avea un “nas” impins inainte, similar cu partea frontala a modelului Z4 E89. Si profilul capotei va fi asemanator cu cel al Z4 E89 si al noii Seria 5, cu linii de design mai agresive dar fluide.

Avand un ampatament mai mare, F30 ofera mai mult loc la nivelul genunchilor si in fata si in spate, judecand dupa taietura usii.

BMW va echipa noul treiar cu cele mai recente tehnologii Efficient Dynamics, cum ar fi roti aerodinamice, BMW Active Aerodynamics, panou solar pe plafon pentru un plus de eficienta energetica la utilizarea instrumentelor de control in interior, recuperarea energiei la franare, tehnologie start-stop, tehnologie de pre-incalzire a motorului, cutiei de viteze si diferentialului. Multe din tehnologiile ce echipeaza viitorul Seria 3, cum ar fi sistemul de reglare a aerului conditionat sau sistemul Telematics vor fi complet reproiectate.

BMW Seria 3 randare_2

Ne asteptam sa vedem motorizari noi cu patru si sase cilindri, atat pe benzina cat si diesel, si chiar o versiune hibrida. Au existat chiar zvonuri potrivit carora la un moment dat va fi oferit si un treiar complet electric.

Familia BMW Seria 3 va primi si o versiune Seria 3 Gran Turismo, construita pe acelasi principiu ca 5 GT.

Masina isi va face debutul in 2012 si daca ar fi sa ne luam dupa zvonurile care circula, noul BMW Seria 3 F30 va fi mai mult o masina revolutionara decat o simpla evolutie.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account