ALPINA B3 S Touring Allrad – Un Seria 3 unicat

Acesta este un BMW Seria 3 Touring care dezvoltă 440 CP și un cuplu de 600 Nm între 2.000 și 5.000 de rotații pe minut. Accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,3 secunde și atinge o viteză maximă de 303 km/h.

Totuși, nu ciferele ne impresionează în primul rând la această mașină, ci modul în care a fost ea configurată. ALPINA ne-a obișnuit cu niște nuanțe foarte frumoase de verde și de albastru, dar nu am mai văzut niciodată un model ALPINA vopsit în culoarea Nardo Grey.

Nu este un gri pe placul tuturor, dar puțini plângăcioși au văzut cum arată culoarea asta cu ochii lor. Am văzut un M4 Competition Pack în culoarea asta, pe viu, și mi-am adus aminte de Vulcanii Noroioși, de la Buzău. E un gri lăptos, fermentat, care scoate în evidență formele mașinii cum puține alte culori o fac.

Nu credeam că cineva va avea curajul să aleagă culoarea asta pe un Seria 3 Touring, dar iată că s-a găsit un cutezător care să-și configureze unul cu Nardo Grey la exterior, piele Cohiba Brown la interior și jante cu design ALPINA finisate în negru. Deocamdată e unicat și e de vânzare printr-un dealer ALPINA din Belgia. Vă lăsăm pe voi să comentați rezultatul.

Sursa – BMWBlog 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account